04/05/2024

Έβαλε… φωτιά το KIMBO με τρομερή οκτάδα!

Μία φοβερή αφίσα για ένα ονειρικό τουρνουά με βάση τα ελληνικά δεδομένα στα 70 κιλά έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα ο διοργανωτής του KIMBO, Χρήστος Παπαναγιώτου! Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, ο Στέλιος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Γκίκας, ο Διονύσης Γκίκας, ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, ο  Πέτρος Βλάχος, ο Τζίνο Μουφτάρις και ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης είναι οι μαχητές που θα διεκδικήσουν με κάθε επισημότητα τον τίτλο του κορυφαίου στην κατηγορία, αυτού που θα επιβιώσει μαχόμενος απέναντι στους καλύτερους! Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και τη σχετική ανακοίνωση που συνοδεύει την αφίσα:

«Το Kimbo superfights προσπαθεί κάθε φορά να ανεβάζει τον πήχη και να παρουσιάζει νέα πράγματα στο κοινό του .Για αυτό τον λόγο κάθε Kimbo θα έχει μια ονομασία από εδώ και στο εξής και οχι αριθμούς επειδή κάθε show το αντιμετωπίζουμε σαν κάτι ξεχωριστό και κάθε φορά προσπαθούμε να έχουμε νέο concept και ιδέες για να μην βαριέται και ο κόσμος.

18 Οκτωβρίου λοιπόν έρχεται το
Kimbo superfights 8MAN TOURNAMENT (until the end) .
Πρώτη φορά στην Ελλάδα το κοινό των μαχητικών θα έχει την ευκαιρία να δει 8αδα με «μεγάλα» ονόματα στα πρότυπα των μεγαλύτερων διοργανώσεων του εξωτερικού.
Όλους μαζί και όλους να κοντράρονται μεταξύ τους για να αναδειχθεί ο καλύτερος της χώρας και αυτός που θα μας εκπροσωπήσει στις μεγαλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης και του κόσμου μέσα από τις ευκαιρίες και τους αγώνες που θα του προσφέρει ο διοργανωτής του KIMBO  Χρήστος Παπαναγιώτου.
Στην 8αδα θα δούμε τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας στα 70 κιλά και το θέαμα προβλέπεται συναρπαστικό!
Μην ξεχνάμε οτι νωρίς την ίδια βραδιά την θέση των pregames έχει πάρει η 8αδα του Versus στα 75 κιλά.
 Καλή αρχή και καλή μαχητική σεζόν να έχουμε !»