27/02/2020

Άννα Μαρία The Gun: To παιδί θαύμα του Ελληνικού kickboxing και στο FFC

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Οι παραστάσεις της Άννα Μαρίας The Gun μεγαλώνουν αγωνιστική με αγωνιστική, αφού μόλις στην ηλικία των 10 ετών, έχει ήδη καταφέρει να πρωταγωνιστεί σε ρινγκ μεγάλων promotion.


H αθλήτρια των Fighters είχε πολύ καλή απόδοση στο τελευταίο της παιχνίδι στο FFC και ενθουσίασε το κοινό, αλλά και τους διοργανωτές. Έχει καταφέρει να αγωνιστεί ήδη σε πολλά παιχνίδια, με εξαιρετικά αποτελέσματα κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που την καλούν οι διοργανωτές στα event τους και μάλιστα πολλοί από αυτούς, θέλουν να φέρουν ακόμα και ξένες αθλήτριες για χάρη της.

Στο ματς με την Σίσσυ Ίμπραμ(Μονομάχοι Σχηματαρίου) έφερε στα ίσα την σειρά των μεταξύ τους παιχνιδιών, ενώ στο τρίτο παιχνίδι που γίνεται στο Champions Night θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει την ζώνη.

Στις 26 Μαρτίου στην Fighters arena οι δύο αθλήτριες θα βρεθούν αντιμέτωπες, με την The Gun να δείχνει πως όσο περνάει ο καιρός, εξελίσσεται στο Next Big Thing του Ελληνικού kickboxing, χάρη στην καλή διαχείριση της ομάδας της. Πάρτε μία γεύση από το τελευταίο της παιχνίδι που ήταν ένα από τα καλύτερα της καριέρας της.

Φώτο:Sportsclick