Άννα-Μαρία Γιώτα: Η 15χρονη kickboxer που σαρώνει!

Άννα-Μαρία Γιώτα: Η 15χρονη kickboxer που σαρώνει!

Είναι μόλις 15 ετών και μέχρι σήμερα η Άννα-Μαρία Γιώτα παραμένει αήττητη στο στυλ του kickboxing με 10 αγώνες στο ενεργητικό της και προερχόμενη από την ομάδα του Φώτη Γεωργόπουλου, Diamond Fighters Τρικάλων.


Η νεαρή αθλήτρια βαδίζει στα χνάρια του Στέφανου Μπαγκλατσάκου που ξεκίνησε από το ίδιο team και σήμερα πρωταγωνιστεί στα Ελληνικά ρινγκ.

Ο στόχος της μετά το καλοκαίρι είναι εξόρμηση στα Αθηναϊκά event με πρώτο και καλύτερο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα . Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη της Τρικαλινής kickboxer.

 Άννα Μαρία έκανες μία καλή σεζόν και έχεις ήδη 10 αγώνες στο βιογραφικό σου. Ποιο είναι το επόμενο βήμα για σένα στον χώρο του kickboxing και πόσο σε βοηθάει η σχολή Diamond Fighters Τρικάλων να επιτύχεις τους στόχους σου;

Ήταν πραγματικά μία καλή και γεμάτη σεζόν. Το επόμενο μου βήμα είναι να μπορέσω να παίξω με την νέα σεζόν σε όσους περισσότερους αγώνες και βραδιές μπορέσω.

Να γεμίσω εμπειρίες,να μπορέσω γενικά να δημιουργήσω ένα καλό βιογραφικό,ώστε να μπορέσω στο μέλλον να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.

Η σχολή μου,οι Diamond Fighters με βοηθάει πάρα πολύ με το υψηλό επίπεδο που κατέχει και με την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ όλων των αθλητών,είμαστε μία οικογένεια πλέον και αυτό οφείλεται στον προπονητή μου τον κ.Φώτη Γεωργόπουλο. Μου έχει βγάλει τον καλύτερο μου εαυτό και για εμένα είναι ο καλύτερος.

Είδαμε την περίπτωση του Στέφανου Μπαγλατσάκου που ξεκίνησε από την ίδια ομάδα και τώρα παίζει σε κάρτες μεγάλων διοργανώσεων. Είναι για σένα ένα κίνητρο να ακολουθήσεις τα βήματα του;

Η περίπτωση του Στέφανου είναι πραγματικά ένα τεράστιο κίνητρο και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω να παλεύω και ακολουθώ τα όνειρα μου…

Του χρόνου θα αγωνιστείς στο Πανελλήνιο. Ποιοι είναι οι στόχοι σου εκεί κι αν κάνεις προετοιμασία και την περίοδο του καλοκαιριού;

Οι στόχοι μου στο Πανελλήνιο είναι να μπορέσω να πάρω μία καλή διάκριση, έτσι ώστε να έρθουν κι άλλοι αγώνες και φυσικά να είμαι ευχαριστημένη με την απόδοση μου.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε περίοδο ξεκούρασης και διακοπών,διότι όπως προανέφερα φέτος ήταν μία γεμάτη σεζόν με αγώνες, μέχρι τον Ιούλιο. Έτσι η προετοιμασία μου θα ξεκινήσει μετά τις 20 Αυγούστου.

Ένα μήνυμα τις μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο που σε υποστηρίζει για την νέα σεζόν;

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό,όπως κάνω πάντα,ανεβαίνω στο ρινγκ και τα ξεχνάω όλα. Το kickboxing είναι η ζωή μου και το αγαπώ όσο τίποτα. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω, ακόμα και να χάσω θα παίξω με την ψυχή μου!