02/05/2024

Με μεγάλη επιτυχία η επίδειξη Καράτε του Πανημαθιακού Α.Σ.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΡΑΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΥ Α.Σ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΙΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. Διαβάστε το δελτίο τύπου: 

Ένα υπερθέαμα που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΥ και του Καράτε, αφού ο κόσμος χειροκροτούσε ασταμάτητα.

Ένα καταπληκτικό θέαμα 60 λεπτών από μικρούς και μεγάλους αθλητές ήταν αρκετό για να δει ο κόσμος που ήταν παρών το επίπεδο του πρωταθλητή Συλλόγου παίρνοντας μια γεύση από το Ολυμπιακό άθλημα με αθλητές υψηλού επιπέδου.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ – ΡΕΝΑ ΧΑΣΙΩΤΟΥ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ:

«Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για να μας χειροκροτήσει και να μας συγχαρεί για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, προπονητές και αθλητές εδώ και 37 χρόνια.
Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της εκδήλωσης ήταν όταν σηκώθηκε σύσσωμη η αγωνιστική ομάδα του ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΥ που μας κάνει υπερήφανους χρόνια τώρα, καθώς και οι τεχνικές Πατέρα και Γιού Νίκου και Ανδρέα Πανετσίδη !!!

Ευχαριστούμε επίσης τους συναδέλφους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους,
1) Εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
Κίμων Τσαρτιταλίδη, 2)τον Πρόεδρο Εξεταστικής Επιτροπή Πάση Πέτρο, 3)Σιδηρόπουλο Γιάννη (Βέροια ) και διαιτητή ΕΛ.Ο.Κ., 4)Κίτσο Αντώνη (Πετριά και Αγγελοχώρι), 5)Τσιφλίδη Χαράλαμπο από Βέροια και διαιτητής Ελ.Ο.Κ.,
αλλά και όλη την αγωνιστική μας ομάδα.

Μεγάλη μας τιμή η παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Βοργιατζίδη Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης πού πάντα μας τιμά με την παρουσία του, καθώς επίσης και των κ. Κορωνά Θεόφιλο, πρόεδρο του ΚΑΠΑ Βέροιας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά !!!»