13/08/2020

11 συμμετοχές με οκτώ μετάλλια στον σύλλογο καράτε «Αρμονία» ΟΑΚΑ

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Εξαιρετική εμφάνιση με έντεκα συμμετοχές και οχτώ μετάλλια για τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε «Αρμονία» ΟΑΚΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων του 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο των Άνω Λιοσίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου. 


«Οι μικροί καρατέκα του ΟΑΚΑ κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά ένα χρυσό, τρία ασημένια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια καθώς επίσης και μία 5η θέση σε αυτούς αγώνες.

Οι παλιοί πρωταθλητές Ραχούτης Δημήτρης και Βιβιάννα Μπουλούμπαση μας δήλωσαν : «Έπειτα από μία αρκετά δύσκολη προετοιμασία πιστεύουμε ότι εκπληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός ο στόχος.

Κρίνοντας τόσο το νεαρό της ηλικίας των αθλητών όσο και την μικρή τους αγωνιστική εμπειρία σε αγώνες μιας και για τους πιο έμπειρους ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε επίσης πέρα από την απόδοσή τους και την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους. Ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και με τον ίδιο ζήλο. Εμείς θα είμαστε εδώ για να τους βοηθάμε πάντα να εκπληρώνουν τους στόχους τους. «

Αναλυτικά οι αθλητές που διακρίθηκαν :

1η Θέση Αργυράκης Χρήστος / Κούμιτε 8 ετών +35kg

2η Θέση Ματσούκας Δημήτρης / Κούμιτε 9 ετών -30kg

2η Θέση Νικολοπούλου Άννα / Κούμιτε 11 ετών -35kg

2η Θέση Δρίτσα Ελένη / Κούμιτε 8 ετών -30kg

3η Θέση Δρίτσα Ελένη / Κάτα 8 ετών

3η Θέση Βλαχόπουλος Γρηγόρης / Κούμιτε 10 ετών -35kg

3η Θέση Καλούσης Άγγελος / Κούμιτε 8 ετών -30kg

3η Θέση Πυρρης Βασίλης / Κούμιτε 8 ετών -35kg

5η Θέση Καλούσης Αντώνης / Κούμιτε 10 ετών -30kg