28/03/2024

Ύψιστη τιμή για τους Γαλλιό Κων/νο και Τζήρα Αθανάσιο

Δελτίο Τύπου

Και επίσημα πλέον οι τίτλοι SHIHAN και SENSEI στους προπονητές Γαλλιό Κων/νο και Τζήρα Αθανάσιο των συλλόγων Α.Σ. KYOKUSHINKAI KARATE ΛΑΡΙΣΑΣ και Α.Σ.ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΠΑΛΑΜΑ καθώς και τα πιστοποιητικά εκπροσώπησης της IKB ( INTERNATIONAL KYOKUSHINKAI BUDOKAN GROUP ) στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες  προπονητές αποδέχτηκαν την πρόσκληση του ιδρυτή της IKB  Shihan Salam Kakhil 8 Dan από την Ουκρανία να εκπροσωπήσουν την IKB στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η IKB είναι επίσημη και αναγνωρισμένη από την ομοσπονδία του KYOKUSHINKAI KARATE  στην Ουκρανία. Ο ιδρυτής της IKB Shihan Salam Kakhil 8 Dan ζήτησε να δει το επίπεδο γνώσεων των Ελλήνων προπονητών στο KYOKUSHINKAI KARATE. Οι Έλληνες προπονητές μετά από αυτήν την πρόσκληση – πρόκληση όφειλαν να δείξουν ότι είναι πραγματικοί γνώστες του KYOKUSHINKAI, έτσι εξετάστηκαν στα Kihon ( βασικές τεχνικές ), Kata ( φόρμες τεχνικών ), Bunkai (ανάλυση των Kata ) και  Renraku ( συνδυασμό βασικών τεχνικών ) έως το επίπεδο του 5ου Dan ( GODAN ).

Μετά από την εξέταση ο Shihan Salam Kakhil 8 Dan μαζί με την Διοικητική επιτροπή της IKB αποφάσισαν και ενέκριναν ικανούς τους Έλληνες προπονητές να προαχθούν στον επόμενο βαθμό και να λάβουν την εκπροσώπηση της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδρυτής της IKB Shihan Salam Kakhil 8 Dan τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που γνώρισε τους δυο δασκάλους γιατί είναι από τους λίγους που κατέχουν 100% την τέχνη του KYOKUSHINKAI. Να τονίσουμε πως είναι ύψιστη τιμή για τους δυο δασκάλους  Shihan Γαλλιό Κων/νο 5 Dan και Sensei Τζήρα Αθανάσιο 4 Dan καθώς είναι οι νεότεροι δάσκαλοι που κατέχουν τους βαθμούς αυτούς σε όλη την Ελλάδα στην προβλεπόμενη ηλικία.

Κάποια στοιχειά των προπονητών για την ενασχόληση τους με το  KYOKUSHINKAI :

Ο  Shihan Γαλλιός Κων/νος 5 Dan ξεκίνησε την ενασχόληση του με το KYOKUSHINKAI το 1987, από τότε μέχρι σήμερα το υπηρέτη με όλη του την ψυχή και το σεβασμό, πλέον κατέχοντας το βαθμό του 5ου Dan είναι ένας από τους δυο SHIHAN που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Ο  Sensei Τζήρας Αθανάσιος 4 Dan ξεκίνησε την ενασχόληση του με το KYOKUSHINKAI το 1993 όπου ασταμάτητα μέχρι και σήμερα ασχολείται με το KYOKUSHINKAI, πλέον κατέχοντας το βαθμό του 4ου Dan είναι ο τρίτος σε αρχαιότητα ( χρόνια ενασχόλησης ) στο KYOKUSHINKAI που κατέχει το βαθμό αυτό.

Οι προπονητές Shihan Γαλλιός Κων/νος 5 Dan και Sensei Τζήρας Αθανάσιος 4 Dan έχουν μια κοινή πορεία 22 χρόνων ξεκινώντας σαν μαθητές του ιδίου DOJO ( σχολής πολεμικών τεχνών ), σαν φίλοι, σαν προπονητές και τέλος επικεφαλής εκπρόσωποι της IKB στην Ελλάδα. Τέλος οι Shihan Γαλλιός Κων/νος και Sensei Τζήρας Αθανάσιος ευχαριστούν θερμά τον ιδρυτή της IKB  Shihan Salam Kakhil 8 Dan για την τιμή και την εμπιστοσύνη που τους έδειξε. OSSU!!!