27/04/2024

Χρυσή και ασημένια στην Αθήνα η διακεκριμένη Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην  Αθήνα το πρωτάθλημα wado karate που έγινε στις 27-28 Μαΐου 2017. Η αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική συμμετείχε στην κατηγορία – 42 κιλά στα kumite και μετά από εκπληκτική εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της. Αναλυτικά το δελτίο του Koukouletsos team:


«Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και στο  τεχνικό πρωτάθλημα  ΚΑΤΑ παρουσιάζοντας και εκτελώντας πολύ καλά τα κάτας που διαγωνίστηκε και κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο μετά από μεγάλες εμφανίσεις . Η συνεργασία τη αθλήτριας μαζί με τον προπονητή της στο Καράτε κ. Σπύρο  Μαργαριτόπουλο του Συλλόγου της Αθήνας στέφεται ακόμη μια φορά με επιτυχία .

Στο Open  Karate στο Saizburg της Αυστρίας θα συμμετάσχει η Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική  στις 24-25 Ιουνίου 2017 κάτω τον 21 ετών . Με τον σύλλογο Brotherhood –MFT της  Αθήνας θα συμμετάσχει  στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα και στην κατηγορία Open ανάμεσα σε 26 χώρες.

Το Δ.Σ.  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό  Καρδίτσας  και η Διεύθυνση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ συγχαίρει την αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική  για την διάκρισή της και οι προπονητές της Κουκουλέτσος Βάϊος  και ο κ. Μαργαριοτόπουλος Σπύρος  της εύχονται καλή επιτυχία στοopen της Αυστρίας».