28/03/2024

«Χρυσή» η Μαρία Στολη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε

Σημαντική διάκριση για Στολη

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε στην κατηγορία των -61 κιλών κατέκτησε η Μαρία Στολη. Η ανερχόμενη Καρατέκα ευχαρίστησε την ομάδα της για την πρόσφατη επιτυχία.

«Ο πρώτος και από τους πιο βασικούς στόχους της χρονιάς επιτεύχθηκε.  Υπέρ ευχαριστώ την ομαδαρα μου Βlack Βelt Shotokan Karate καθώς και τους γονείς μου για ότι κάνουν για μένα καθημερινά.

Eύχαριστω τον φυσικοθεραπευτή μου Spyros Katsaros για την βοήθεια του σε οποιαδήποτε ανάγκη μου. Επίσης ευχαριστώ πολύ την γυμνάστρια και φίλη μου Aλίκη Παπαϊωάννου για την βοήθεια της στο κομμάτι της φυσικής μου κατάστασης.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Σπύρο Μαργαριτόπουλο που ήταν στην καρέκλα μου και στους πέντε νικηφόρους αγώνες και ζήσαμε μαζί για άλλη μια φορά (2/2 Σπύρο) έντονες -πανέμορφες αθλητικές στιγμές και συναισθήματα.

Το μετάλλιο αυτό αφιερωμένο στον αδερφό μου Δημήτρη Στόλη που περνάμε καθημερινά πολλές ώρες παλεύοντας για τα όνειρα μας. Εύχομαι αδερφέ ταχεία ανάρρωση και αυτή η ατυχία σου να σταματήσει κάπου εδώ και να σε καμαρώσουμε εκεί που αξίζεις».