20/04/2024

Χριστίνα Νίκα: Δύο συνεχόμενες χρονιές στο βάθρο μόνο τυχαίο δεν είναι

Tο χάλκινο μετάλλιο στο Καράτε έφεραν τα τρία κορίτσια της ομάδας ΚΑΤΑ, Χριστίνα Νίκα, Νικολέτα Ζερβού και Κωνσταντίνα Πέππα.


Έτσι μετά την Ζερβού που φιλοξενήσαμε χθες στο Fightsports.gr, την σκυτάλη πήρε η Νίκα που μίλησε για την πρόσφατη επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σότσι.

«Η διοργάνωση ήταν από τις καλύτερες ίσως και η καλύτερη που έχουμε συμμετάσχει. Όλα ήταν άψογα οργανωμένα. Δεν έλειψαν όμως κάποιες αδικίες απέναντι στην χώρα μας …

Είμαστε όμως συνηθισμένοι και συμβιβασμένοι πλέον με τέτοιες καταστάσεις. Σημασία για κάθε αθλητή έχει η διάρκεια και όταν για δυο συνεχόμενες χρονιές είμαστε στο βάθρο του ευρωπαϊκού αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί».

Να θυμίσουμε πως τα τρία κορίτσια μέσω του Fightsports.gr θέλησαν να στείλουν το παρακάτω μήνυμα προς όλους τους Έλληνες:

«Αυτή μας η επιτυχία ήταν από εκείνες που είχε ανάγκη η Ελλάδα μια και βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση με όλα όσα συμβαίνουν. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό να ανεβαίνεις στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να εκπροσωπείς την χώρα σου καθώς και να προσπαθείς κάθε φορά να ανεβάσεις την Ελληνική σημαία όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ελπίζουμε να σας δώσαμε έστω και λίγη χαρά με την επιτυχία μας .Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο μας Νεκτάριο Ξένο αλλά και την δασκάλα μας Μαρίζα Σουμπασακη η οποία έχει το ταλέντο ότι αγγίζει να γίνεται χρυσός».