19/04/2024

Χριστίνα Καβακοπούλου: «Υπέροχο συναίσθημα να παίζεις στο Karate Combat»

H Eλλήνιδα fighter έδειξε την δύναμη της στο Karate Combat

Η Χριστίνα Καβακοπούλου έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που αγωνίστηκε στην αρένα του Karate Combat. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος νίκησε την Fabiola Esquivel, περιγράφοντας ως υπέροχο το συναίσθημα που ένιωσε όταν μπήκε να αγωνιστεί. 

«Είχα παρά πολύ άγχος λόγω της μεγάλης προβολής που έχει η διοργάνωση . Ήθελα να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων . Επίσης ήταν κάτι πολύ καινούριο για μένα, ασχέτως που ήμουν προετοιμασμένη για την αλλαγή από το semi contact στο full. Μόλις μπήκα μέσα στο pit άδειασαν όλα.

Υπέροχο συναίσθημα. Η αδρεναλίνη , το ένστικτο της επιβίωσης που νιώθεις εκείνη τη στιγμή, ήταν συναισθήματα πλήρως πρωτόγονa και λόγω αυτού, πλήρως απελευθερωτικά . Βγαίνοντας ένιωθα άδεια από άγχος, άδεια από προβληματισμούς . Υπέροχο».

Η Καβακοπούλου άνοιξε την… πόρτα του Karate Combat με σκοπό να αποκτήσει εμπειρίες. 

«Δεν ένιωσα κάποιο βάρος στο ματς. Μπήκα σε όλο αυτό για μένα και μόνο . Να τεστάρω τον εαυτό μου να αποκτήσω νέες εμπειρίες και να χτίσω πιο πολύπλευρα το όνομα μου σαν αθλήτρια».

Η Καβακοπούλου έδειξε αυτοπεποίθηση στο ματς, παρά την αδρεναλίνη.

«Δεν ένιωσα ούτε στιγμή τον κίνδυνο . Με είχε κατακλείσει η αδρεναλίνη . Δεν ένιωσα ούτε στιγμή πόνο. Νιώθω πολύ σίγουρη για την άμυνα μου. Ευχαριστώ τον δάσκαλο μου και τον συναθλητή και coach Νίκο Γιδακο, που με προετοίμασαν καταλλήλως για αυτή τη διοργάνωση. Τον δάσκαλο μου Γιώργο Γιδακο».