28/03/2024

Χριστίνα Καβακοπούλου: Η πρώτη Ελληνίδα που παίζει στο Karate Combat

Η Ελληνίδα Καρατέκα υπέγραψε συμβόλαιο με την κορυφαία διοργάνωση

Η επί σειρά πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Καράτε και με σπουδαίες διακρίσεις στο εξωτερικό, Χριστίνα Καβακοπούλου, υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την κορυφαία επαγγελματική διοργάνωση, Karate Combat.

Η Ελληνίδα Καρατέκα προπονείται στο Spartan Warriors με στόχο να βελτιώσει το striking της και μαζί με το Καράτε έχει προσθέσει την πυγμαχία και το kickboxing. Η Καβακοπούλου είναι εν ενεργεία αθλήτρια και διεθνής με την Εθνική ομάδα, την οποία έχει εκπροσωπήσει πολλάκις.

Το Karate Combat κάνει πρεμιέρα στην Αμερική μέσω του BeIN Sports στις 24 Σεπτεμβρίου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση που δημιουργήθηκε πριν από δύο χρόνια, ξεχωρίζει για το θέαμα και το επίπεδο των πρωταθλητών που φιλοξενεί. Να θυμίσουμε πως στο ρόστερ του promotion είναι οι Μαργαριτόπουλος, Κοσμάς, Τριανταφύλλης, Γιδάκος. 

Η Καβακοπούλου είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που θα αγωνιστεί στο Karate Combat.  Η έμπειρη Καρατέκα κάνει επίσης personal training. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την σελίδα της στο Facebook εδώ ή στο instagram εδώ.