20/04/2024

Υποσχέσεις για το μέλλον από τους αθλητές του Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου

Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον από τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου «Ο Δρόμος της Ειρήνης» στο διεθνές τουρνουά Venice Youth Cup 2017. Αναλυτικά:


«Με 30 χώρες συμμετοχή και 1635 συνολικά αθλητές οι αθλητές του Karate Club Amarousiou έκαναν αισθητή την παρουσία τους αφού από τους τέσσερις συνολικά αθλητές που εκπροσώπησαν το σωματείο οι δύο βρέθηκαν στον τελικό της κατηγορίας τους.

Ο λόγος για τον Γιαννάκο Θεοχάρη και για τον Κοτζαναστάση Πέτρο. Ο Γιαννάκος μετά από τέσσερις σερί νίκες βρέθηκε στον τελικό όπου και ηττήθηκε μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση με σκορ 0-2 από τον πρωταθλητή Ιταλίας. Αντίστοιχη εμφάνιση και ο Κοτζαναστάσης όπου μετά από τέσσερις νίκες ηττήθηκε και αυτός στον τελικό της κατηγορίας με σκορ 0-2.

Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Σίμωση Ιωάννη όπου κατατάχτηκε στην 7η Θέση της κατηγορίας του μετά από δύο νίκες και δύο ήττες. Ο Καμπουγέρης Χαράλαμπος έχασε στον δεύτερο γύρο στην απόφαση αφού ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0 και τελικά αποκλείστηκε μιας και ο αντίπαλός του ηττήθηκε στον επόμενο γύρο.»