25/04/2024

Τριανταφύλλης, Γιδάκος, Τζάνος αποκλειστικά στο fightsports.gr!

Αύριο ξεκινάει το Μεσογειακό πρωτάθλημα Καράτε στην Τουρκία και το fightsports.gr, μετά τις Κοσμίδου, Πανετσίδου και Χατζηλιάδου φιλοξενεί και την τελευταία… κουβέντα πριν τη μάχη των τριών πρωταθλητών Δημήτρη Τριανταφύλλη, Νίκο Γιδάκο και Γιώργο Τζάνο… Και οι τρεις επιβεβαίωσαν ότι το συγκεκριμένο τουρνουά είναι από τα δυσκολότερα στο χώρο και στόχος τους δεν είναι άλλος εκτός από την καλή παρουσία και το μετάλλιο…

Δημήτρης Τριανταφύλλης:

“Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Είχα αρκετές δυσκολίες στην καριέρα μου παρ’όλα αυτά έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και είμαι 100% έτοιμος, πραγματοποιώντας 2-3 προπονήσεις την ημέρα. Αντίπαλός μου είναι ο ίδιος μου εαυτός πέραν του αγώνα… Αν χάσω δεν θα επικαλεστώ τον τραυματισμό μου. Συμμετέχουν δυνατές χώρες του Καράτε… Είχα βγει πρώτος στους Μεσογειακούς της Πεσκάρα και γνωρίζω καλά την ανταγωνιστικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Κραββαρίτη, Γκουβούση, Κανέλλη. Τον χειρούργο Λάκη Νικολάου το φυσιοθεραπευτήριο “Βιοανάκτηση” και τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Βαβέτση. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Χρήστο Μπουλούμπαση για την στήριξη όλο αυτό το διάστημα, την οικογένειά μου που μου στάθηκε στην αποκατάσταση, τους φίλους, μαθητές μου και το fightsports.gr που μας στηρίζει…”

Νίκος Γιδάκος:

“Πέρασα από έναν τραυματισμό, παρ’όλα αυτά είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Η ψυχολογία μου βρίσκεται στα ύψη και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στο τατάμι. Καλή επιτυχία σε όλους…”

Γιώργος Τζάνος:

“Είναι από τις δυσκολότερες διοργανώσεις στο χώρο μας διότι συμμετέχουν παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά νιώθω πάρα πολύ καλά. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό και ευελπιστώ πως όλα τα παιδιά θα πάνε καλά”.