29/03/2024

Τρίτη θέση για τον Κατσιμπρή στο Ευρωπαϊκό

Συνεχίζονται οι διακρίσεις εκτός συνόρων για τον πρωταθλητή καράτε Μιχάλη Κατσιμπρή του Α.Σ. Σότοκαν καράτε «ΣΑΤΟΡΙ», καθότι για μια ακόμη φορά ανέβηκε στη 3η θέση του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σότοκαν καράτε το οποίο διεξήχθη στις 9 – 10 & 11 Μαΐου 2014 στη Δρέσδη Γερμανίας.

Σε γενικότερα πλαίσια η Ελληνική αποστολή επέστρεψε με τεράστια επιτυχία, αφού οι Έλληνες αθλητές κατέκτησαν συνολικά 4 ασημένια μετάλλια, 2 χάλκινα, 4η θέση στο Ομαδικό ανδρών Κουμιτέ και 4η θέση στο ατομικό Grand Champion Κουμιτέ ανδρών.

Ο 17χρονος Ηρακλειώτης καρατέκα Μιχάλης Κατσιμπρής με τη σειρά του, αν και ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό τις τελευταίες ημέρες, αγωνίσθηκε με ψυχική υπέρβαση σε 5 δύσκολους αγώνες, ανάμεσα σε 40 αθλητές της κατηγορίας του. Νίκησε αθλητές από Σερβία, Σλοβενία , Δανία και Ισραήλ, κερδίζοντας έτσι εκτός των εντυπώσεων, το χάλκινο μετάλλιο στην ανοικτή κατηγορία Κουμιτέ νέων ανδρών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο Μιχάλης Κατσιμπρής, «στην εταιρία «Lavablock» για τη συνεχή οικονομική ενίσχυση στις προσπάθειές μου, στον Ορθοπεδικό Χριστοφάκη Γιώργο και στον Φυσικοθεραπευτή μου Ζαβουργιανό Τάσο, για την ταχύτατη διάγνωση και αποκατάσταση του τραυματισμού μου, όπως επίσης και στους δασκάλους και προπονητές μου, Κέυβαν Γκάζι και Κώστα Παππά από την Εθνική μας ομάδα του Σότοκαν Καράτε στην Αθήνα αλλά και τους Γιαπιτζάκη Ζαχαρία και Δρακουλάκο Γιώργο του σωματείου μου «Σατόρι» στο Ηράκλειο Κρήτης», κατέληξε.

πηγή:www.neakriti.gr