19/04/2024

Το Cobra Kai ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει στα μαχητικά τα τελευταία χρόνια

Τεράστια επιτυχία γνώρισε η συνέχεια του αγαπημένου Karate Kid μέσω της σούπερ σειράς 10 επεισοδίων ονόματι «Cobra Kai» που κυκλοφορεί στο Υoutube Red. 


Η πρεμιέρα μάλιστα συγκέντρωσε 5,4 εκατομμύρια viewers ενδεικτικό της επιτυχημένης επανεκκίνησης. Η σειρά δείχνει τους  Daniel LaRusso και  Johnny Lawrence 34 χρόνια μετά, να τους φέρνει η μοίρα ξανά αντιμέτωπους.

Ο Daniel είναι πλέον ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και ο Johnny ένας αλκοολικός μεσήλικας που ψάχνει διέξοδο στα προβλήματα του.

Η προσπάθεια αναβίωσης της σχολής Cobra Kai θα περάσει από 40 κύματα όμως με έναν ωραίο τρόπο το σενάριο σε κάνει να συμπαθείς τον «κακό» μέχρι πρότινος Johnny που μοιάζει να έχει μεγαλύτερο ρόλο από τον Daniel στην σειρά.

Καταφέρνει επίσης να συγκρίνει δύο διαφορετικές εποχές, πως άλλαξε η νοοτροπία της νεολαίας και πως το μπούλινγκ αντιμετωπίζεται ανεξαρτήτου εποχής με τον ίδιο τρόπο. Το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης και πειθαρχίας που μπορείς να συναντήσεις σε ένα Ντότζο.

Το τελευταίο επεισόδιο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για δεύτερη σεζόν και η λογική λέει πως μετά από τέτοια απήχηση που είχε το «Cobra Kai» θα υπάρξει και συνέχεια.  Οι φανς μπορούν να δουν τα πρώτα δύο επεισόδια online στο Youtube Red ενώ τα υπόλοιπα είναι επί πληρωμή.