27/04/2024

Το 8ο Summer Camp της Hellenic Kyokushin Union στον Καραβόμυλο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Μοτέλ Τσαμαντάνης» στον Καραβόμυλο, το 8ο Summer Camp Πολεμικών Τεχνών που διοργανώνει ο εκπρόσωπος της All Japan Kyokushin Union στην Ελλάδα Sensei, Βασίλης Κατρούλης και ο ΑΣ «Μέγας Αλέξανδρος».

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετείχαν επίσης οι εκπαιδευτές, Δήμητρα και Κατερίνα Κατρούλη, Σπύρος Κολοβός, Αποστόλης Ξυνοτρούλας, Ευάγγελος Κοροκίθας και Αλέξανδρος Αστλή. Από «μαύρες ζώνες» οι, Χρύσα Κατρίνη, Βασίλης Πετράτος, Ιωάννης Πεϊδής και Μπαμερνί Καρουάν από Αθήνα, Κων/νος Φτήκας, Νίκος Γεωργίου από Βόλο και ο Λαμιώτης Γιώργος Τσόφλιος.

Το Camp φέτος συνέπεσε με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος κάτι που δεν επέτρεψε συμμετοχές από μακριά, ωστόσο ο κόσμος ήταν πολύς ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο στις εκδηλώσεις γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου.

Το Summer Camp που διοργανώνει κάθε χρόνο η Hellenic Kyokushin Union αποτελεί σημείο αναφοράς για τις Πολεμικές Τέχνες, με τις τελευταίες δύο διοργανώσεις στο δροσερό Καραβόμυλο να έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.