25/04/2024

Το «θέατρο των ονείρων» του Καράτε!

Παγκόσμιο Καράτε

Επιτέλους! Δύο χρόνια πέρασαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε στο Βελιγράδι και πλέον όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το «μουντιάλ» των Καρατέκα στο Παρίσι…
Οι Γάλλοι, μετά το 1972 θα διοργανώσουν για δεύτερη φορά στη ιστορία το event με τους ιθύνοντες να περιγράφουν στο περιβάλλον τους, πως πρόκειται για κάτι που μέχρι στιγμής η κοινωνία του Καράτε δεν έχει ξαναδεί! Αξίζει να σημειωθεί πως τα γαλλικά ΜΜΕ έχουν…πέσει πάνω στη συγκεκριμένη συνάντηση των καλύτερων αθλητών του κόσμου με εκτενή ρεπορτάζ και αφιερώματα. Σημειώνεται, πως και το φιλοθεάμων κοινό συμμετέχει στην καλύτερη δυνατή πραγματοποίηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κι αυτό γιατί ήδη έχουν προπωληθεί σχεδόν 1000 εισιτήρια.
Όσον αφορά τους συμμετέχοντες, οι οργανωτές υπολογίζουν πως πάνω από 100 χώρες θα δώσουν το «παρών» στην «Πόλη του Φωτός», ενώ 1000 και πλέον Καρατέκα αναμένεται να… φωτογραφηθούν κάτω από τον Πύργο του Άιφελ.
Η…φλόγα της έναρξης των αγώνων θα ανάψει στις 21 Νοεμβρίου και οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 25 του ίδιου μήνα. Προς ιστορική ενημέρωση το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε έλαβε χώρα, πού άλλου στην Ιαπωνία το 1970 κι από τότε μέχρι σήμερα έχει γίνει θεσμός που κάθε επίδοξος πρωταθλητής επιθυμεί να συμμετέχει!
Το fightsports.gr θα παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις και θα σας μεταφέρει όλες τις »καυτές» ειδήσεις πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.