25/04/2024

Το απόλυτο για τον αθλητικό σύλλογο Καράτε Αμαρουσίου «Ο δρόμος της Ειρήνης»

Σχεδόν το απόλυτο πέτυχαν οι αθλητές του Karate Club Amarousiou και σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων Ανδρών & U21. Αναλυτικά:


Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο Μαρούσι » Ο Δρόμος της Ειρήνης » κατέβηκε συνολικά με έξι αθλητές εκ των οποίων οι πέντε ανέβηκαν στο βάθρο. Οι αθλητές του συλλόγου των Βορείων Προαστίων κατάκτησαν τρία χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Ο Ραχούτης Δημήτρης και ο Μπουλούμπασης Δημήτρης συνοπτικά μας δήλωσαν τα εξής :

«Μετά από μία σκληρή προετοιμασία επετεύχθη κατά ένα μεγάλο ποσοστό και αυτός ο στόχος. Οι αθλητές μας δούλεψαν σκληρά και γενικά τα αποτελέσματα τους δικαίωσαν. Ο Καμπουγέρης θα μπορούσε και αυτός να ανεβεί στο σκαλί του βάθρου όμως χτες στάθηκε άτυχος και έτσι δεν τα κατάφερε.

Πιστεύουμε σε αυτόν γιατί είναι ένας αθλητής με περίσσιο πάθος για αυτό που κάνει και με αστείρευτο πείσμα. Τώρα στόχος μας είναι οι προετοιμασία των αθλητών μας που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο του 2019. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, θέλουμε να ξέρουν πως είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθειά τους αλλά και για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά αποτελέσματα. Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως σε κάθε τους βήμα θα είμαστε στο πλευρό τους. Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεντευξη, καλή δύναμη και σε εσάς.»

Αναλυτικά τα αποτέλεσμα :

1η Θέση Γιαννάκος Θεοχάρης / Κούμιτε Νέων Ανδρών – 76 kg

1η Θέση Αράπογλου Έλλη / Κούμιτε Νέων Γυναικών – 53 kg

1η Θέση Παληαρούτας Σταύρος / Κούμιτε Εφήβων – 63 kg

2η Θέση Σίμωσης Ιωάννης / Κούμιτε Εφήβων – 57 kg

3η Θέση Τσέκενη Δήμητρα / Κούμιτε Νεανίδων – 54 kg

Συμμετοχή Καμπουγέρης Χαράλαμπος / Κούμιτε Νέων Ανδρών – 68 kg