27/04/2024

Τζωρτζίνα Ξένου: Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Καράτε για 18η φορά

Ξανά πρωτιά για την Ξένου

Στο Κάτα γυναικών κατάφερε να ξεχωρίσει και πάλι η Τζωρτζίνα Ξένου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε του 2020. Η αθλήτρια του Καράτε Club Οδυσσέας κέρδισε για 18η φορά το χρυσό μετάλλιο αποδεικνύοντας την δυναμική της. 

Η Ξένου μετά τους αγώνες ανέφερε σχετικά στην προσωπική της σελίδα.

«Πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών 2020. Τελικά είναι αλήθεια ότι όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο πιο όμορφα νιώθεις όταν τα καταφέρνεις. Ανυπομονώ να γυρίσω στο τατάμι, για πολλή δουλειά και βελτίωση».

Διαβάστε την συνέχεια στο post:

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών 2020! Τελικά είναι αλήθεια ότι όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο πιο όμορφα νιώθεις όταν τα καταφέρνεις! Ανυπομονώ να γυρίσω στο τατάμι, για πολλή δουλειά και βελτίωση! Συγχαρητήρια στις αθλήτριες που ήταν στο βάθρο, αλλά και στις @yro_tzmnk και @mariapappa._ που με την πρώτη τους συμμετοχή στην κατηγορία γυναικών κατάφεραν να φτάσουν τόσο κοντά στο μετάλλιο. Πραγματικά είμαι περήφανη για εσάς! Ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μας @odysseas_karateclub 💙 , και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν! Ευχαριστώ την οικογένεια μου (@mariza_soumbasaki @nektarios_xenos @dionysios_xenos67 @xenos_stefanos @lydia_xenou_ @naya_angelopoulou) και τον @thanos__nikop για την καθημερινή στήριξη και αγάπη! #nationalchampion 🥇 #senior #letsgo #forthenext #goal #focus #workhard #goodvibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Xenou 🇬🇷 (@georgina_xenou) στις