29/03/2024

Τελικό με ξέφρενη πορεία ο Ξένος στο Karate-1

Σαρωτικός ήταν ο Διονύσης Ξένος στο Karate-1 του Ντουμπάι. Ο Έλληνας καρατέκα προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του. 


Μεγάλη μέρα η ερχόμενη Κυριακή για τον Διονύση Ξένο ο οποίος κατάφερε να προκριθεί πριν από μερικές ώρες στον τελικό της κατηγορίας του. Ο μαχητής από την Πετρούπολη και στα δύο προηγούμενα Karate-1 κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στα μετάλλια, παρ’όλα αυτά φτάνοντας στην πηγή δεν ήπιε νερό.

Πιο ώριμος από ποτέ πια ο Ξένος έκανε το έξι στα έξι και την Κυριακή θα παίξει στον τελικό της κατηγορίας του έχοντας εξασφαλίσει το μετάλλιο, το μόνο που πρέπει να ξεκαθαριστεί πια είναι το χρώμα του μεταλλίου.

Για να φτάσει στον τελικό ο Διονύσης Ξένος νίκησε κατά σειρά τους Αμιρχοσεϊν Σοχραμπί (Ιραν), τον Σαμάτ Καντιρκά νοφ (Καζακστάν), τον Μπουράκ Ουϊγκούρ (Τουρκία), τον Στέφαν Ποκόρνι (Αυστρία) και τον Σουλτάν Αλζαχράνι (Σαουδ.Αραβία) για να φτάσει στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Τούρλο Μουχάμετ Γιλμάζ τον οποίο νίκησε με 4-0. Την Κυριακή θα κοντραριστεί στον τελικό με τον Σαϊντ Αλί Πουρ (Ιράν).