25/04/2024

Τα φώτα στο Πανελλήνιο του Καράτε

Στην Πετρούπολη θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών και Γυναικών 2017 όπως ανακοίνωσε η ΕΛΟΚ, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας και το επίσημο poster του σπουδαίου μίτινγκ. 


Οι κορυφαίοι Έλληνες καρατέκα θα δίνουν ραντεβού στις 5 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πετρούπολης «Νίκος Παξιμαδάς» διεκδικώντας ο καθείς το «στέμμα» του καλύτερου ανά κατηγορία.

Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού Καράτε αναμένεται να προσφέρουν θέαμα στους παρευρισκόμενους αφού το Πανελλήνιο Καράτε είναι ένα από τα πιο παλιά και πιο παλιά τουρνουά μαχητικών αθλημάτων που γίνονται στη χώρα.

Στο poster της ΕΛΟΚ κεντρική παρουσία φέρει η Έλενα Χατζηλιάδου η οποία υπενθυμίζουμε πως προ μερικών μηνών έφερε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Αυστρία.

Ο κόσμος που θα έρθει να παρακολουθήσει το Πανελλήνιο θα έχει την ευκαιρία επίσης να δει καρατέκα όπως η Πανετσίδου, ο Τζάνος, ο Γιδάκος, ο Ξένος, ο Μαργαριτόπουλος, ο Κοσμάς και άλλα δυνατά ονόματα των κατηγοριών ενώ σημαντικό ρόλο στην ημέρα θα παίξουν και τα λεγόμενα ντέρμπι των εκάστοτε κατηγοριών.

To Fightsports θα βρίσκεται στο Κλειστό της Πετρούπολης και για πρώτη φορά θα επιχειρήσει να καλύψει κυρίως τους τελικούς με όλη τη δράση και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στις οθόνες σας.