26/04/2024

Σύλλογος Arena OAKA Stadium: Ξεκίνημα με 15 μετάλλια για το τμήμα καράτε

Οι κόποι και ο ιδρώτας του 2018 δικαιώθηκαν με το… ξημέρωμα του 2019. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου Αrena OAKA Stadium.


«Η νέα χρονιά ξεκίνησε με μία όμορφη γιορτή του καράτε. Εκεί όπου έκαναν δυναμική εμφάνιση οι 9 αθλητές που εκπροσώπησαν τον σύλλογό μας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Shotokan και γέμισαν την προσωπική τροπαιοθήκη τους και εκείνη του Arena OAKA με 15 μετάλλια στο σύνολο (7 χρυσά, 2 ασημένια, 6 χάλκινα).

Πιο συγκεκριμένα, στο βάθρο ανέβηκαν οι… Γράβος Νικόλαος (Χρυσό Kumite, Χρυσό Kata), Σκόκος Αλέξιος (Χρυσό Kumite, Χάλκινο Kata). Μεϊντάνης Κωνσταντίνος (Χρυσό Kumite, Χάλκινο Kata), Μεϊντάνη Ευφροσύνη (Ασημένιο Kata), Θεοδωρόπουλος Ευστράτιος (Ασημένιο Kata), Γράβος Αχιλλέας (Χάλκινο Kumite, Χάλκινο Kata), Κλαμπατσέα Δανάη (Χάλκινο Kata). Στην κατηγορία Νέων Ανδρών ξεχώρισε η παρουσία του Παπαβασιλείου Αθανάσιου Φίλιππου (Χρυσό Kumite).

Σημαντική ήταν η επιτυχία του αθλητή μας Νίκου Μπασούκου (Ανδρών -75 κιλά), ο οποίος πήρε 2 Χρυσά στο Kumite και στην Open Ανδρών.
Όλες αυτές οι διακρίσεις οφείλονται κυρίως στην προσήλωση και τη δουλειά των αθλητών μας, στην καθοδήγηση του συλλόγου και στη συμβολή της εταιρείας lypolisis (για την υποστήριξη σε την εργομετρικό και διατροφολογικό επίπεδο) και της Vensil που πιστεύει και στηρίζει το όραμα του Arena OAKA.

Οι αθλητές και ο σύλλογος αφιερώνει την επιτυχημένη παρουσία στον Θωμά Γεωργιλά, ο οποίος αναρρώνει από σοβαρό τραυματισμό και ετοιμάζεται για να μπει ακόμα πιο δυνατά και να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που ο ίδιος έχει δημιουργήσει».