25/04/2024

Στο «Boyka: Athens Warrior Spirit» η Λίτσα Αντωνιάδου

Το μεγάλο σόου της 6ης Ιουλίου είναι προ των πυλών και η οργανωτική επιτροπή του «Boyka: Athens Warrior Spirit» ανακοίνωσε την συμμετοχή της Καρατέκα Λίτσας Αντωνιάδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης «Boyka: Athens Warrior Spirit-2018» στα πλαίσια του μεγάλου Φεστιβάλ/ Martial Arts Demonstration Show που θα διεξαχθεί το βράδυ της 6ης Ιουλίου, και μετά τις ήδη εγκεκριμένες συμμετοχές δεκαπέντε εντυπωσιακών αποστολών από τον χώρο του aikido, aikijujutsu, kungfu, kickboxing, jujutsu, FCS, karate, boxing, arm-wrestling, Hwal Moo Do, kajukempo, MMA, ninjutsu δίπλα στους Hollywood movie stars Scott «Boyka» Adkins & Silvio Simac, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα μία ακόμα συμμετοχή με ιδιαίτερη δυναμική.

Η Εκπαιδεύτρια karate Αντωνιάδου Λίτσα (4 dan SHITO-RYU KARATE) μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και επικεφαλής του Α.Σ. ΑΙΑΣ στο Περιστέρι, θα ηγηθεί πολυπληθούς ομάδας από ταλαντούχα παιδιά όλων των ηλικιών προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα μέσα από το πρίσμα του karate.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για το μεγαλύτερο Martial Arts Show της χρονιάς».

Προπώληση εισιτηρίων εδώ.