25/04/2024

Στο Belgium Open ο Γιαννάκος του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου » Ο Δρόμος της Ειρήνης «

Στο International Belgium Open αγωνίστηκε ο Θεοχάρης Γιαννάκος την Κυριακή 13 Νοεμβρίου εκπροσωπώντας τον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε » Ο Δρόμος της Ειρήνης » στο Μαρούσι.  Διαβάστε την ανακοίνωση της σχολής: 

«Ο μικρός αθλητής συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων / Νέων Ανδρών & U 21 που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στην Βουλγαρία και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας ως μέλος της εθνικής μας ομάδας.

Παρότι πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση ηττήθηκε με σκορ 1 – 3 στον πρώτο του αγώνα από τον αντίστοιχο πρωταθλητή του Λουξεμβούργου μετά από μία πολύ κακή διαιτησία. Στην συνέχεια ο πρωταθλητής του Λουξεμβούργου ηττήθηκε και αυτός στον τρίτο γύρο της κατηγορίας του στερώντας έτσι από τον Γιαννάκο να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο στα ρεπασάζ.

Ας ακούσουμε τι μας δήλωσε ο μικρός αθλητής του Karate Club Amarousiou γι’ αυτή του την εμπειρία :

» Όλοι οι αγώνες του εξωτερικού είναι μια ακόμη εμπειρία για εμένα που είμαι στην αρχή της αθλητικής σταδιοδρομίας. Το συγκεκριμένο τουρνουά του Βελγίου International Belgian Open Kumite 2016 (που συμμετείχαν 15 χώρες ) με έμαθε να παρατηρώ και να προσπαθώ να προσαρμόσω τον τρόπο παιχνιδιού μου ανάλογα με τις συνθήκες.  

Έχω μια πικρή γεύση για το κομμάτι της διαιτησίας , που θεωρώ ότι ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που μου στέρησε μια καλύτερη κατάταξη . Αλλά νομίζω ότι είναι και αυτό ένα από τα μαθήματα που πρέπει να παίρνουμε στην ζωή .

 Επίσης κατάφερα να συναντήσω από κοντά και να μιλήσω – έστω για λίγο – ένα μεγάλο όνομα του Παγκόσμιου καράτε όπως ο Louigi Bousa.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν για άλλη μια φόρα αυτήν μου την αγωνιστική προσπάθεια .

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Pαχούτη Δημήτρη και κ. Mπουλούμπαση Δημήτρη , και να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω με όλη μου την δύναμη να προετοιμαστώ όσο πιο σωστά μπορώ για την μεγάλη πρόκληση του Πανευρωπαϊκού το Φεβρουάριο του 2017 στη Βουλγαρία»