25/04/2024

Στο Πανευρωπαϊκό της Σόφιας ο Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI KARATE Λάρισας

Στη Σόφια της Βουλγαρίας θα μεταβεί η αποστολή του Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI KARATE Λάρισας την 23-27 Νοεμβρίου εν όψη του Πανευρωπαϊκoύ πρωταθλήματος που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την 25-26 Νοεμβρίου με την συμμετοχή περίπου 35 χωρών μελών της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai. Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου: 

«Η αποστολή της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai απαρτίζεται από 6 αθλητές, 3 προπονητές, 8 εθνικούς Διαιτητές και τον Αρχηγό αποστολής, από συλλόγους του Βόλου, της Λάρισας, του Παλαμά Καρδίτσας, της Αθήνας, του Κιλκίς και της Ξάνθης. Τον σύλλογο της Λάρισας θα εκπροσωπήσουν ο αθλητής Sempai Κόρακας Αλέξανδρος στην κατηγορία Kumite εφήβων 65-70 kg καθώς και η Β. Προπονητή Sempai Μαρία Αχιλαδέλλη όπως και οι προπονητές Sensei Τζήρας Αθανάσιος και Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος στο σώμα Διαιτητών.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι ένα από τα δυνατότερα και με πολύ μεγάλη συμμετοχή. Επίσης πρώτη φορά Ελληνική αποστολή συμμετέχει με τόσο μεγάλο αριθμό κριτών και διαιτητών σε τέτοια διοργάνωση. Αναλυτικά από όλη την αποστολή ως κεντρικοί διαιτητές θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους ο Αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai karate και επί 16 χρόνια διεθνής διαιτητής Shihan Γεώργιος Κοσμίδης, ο Shihan Κων/νος Γαλλιός και ο Sensei Αθανάσιος Τζήρας και ως κριτές οι Sensei Γεώργιος Δαλαμάγκας, η Sensei Ειρήνη Σκαπή, ο Sempai Νικόλαος Δεληγιάννης, η Sempai Μαρία Αχιλαδέλλη, ο Sempai Χρήστος Ταμουρίδης και ο Sempai Απόστολος Πέτρου. Οι υπόλοιποι αθλητές που πλαισιώνουν την Ελληνική αποστολή είναι Τζάλας Μιχάλης και Νίκος Φωτίου από το βόλο, Φλώρου Χαρά από τον Παλαμά Καρδίτσας, Γεράσιμος Γεωργιάδης από το Κιλκίς και ο Καρπούζης Αλέξανδρος από την Ξάνθη.

Όλο το Team ολοκληρώνουν οι Προπονητές Παπαδόπουλος Γρηγόριος, Γιαννάκης Νικόλαος με επικεφαλή της τεχνικής Ομάδος τον Branch Chief Βορείου Ελλάδος Shihan Μελικιάδη Οτάριο.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI KARATE Λάρισας εύχεται σε όλη την αποστολή καλή επιτυχία και να επιστρέψουν με τις καλύτερες εμπειρίες!!!»