19/04/2024

Στις λεπτομέρειες χάθηκε το μετάλλιο για Καβακοπούλου, σοκ με Γιδάκο!

Η πρώτη μέρα των Μεσογειακών αγώνων στην Ισπανία, δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού η Χριστίνα Καβακοπούλου έφτασε μία ανάσα από το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Νίκος Γιδάκος παρουσίασε πρόβλημα οσφυαλγίας με αποτέλεσμα να μείνει εκτός!


Αύριο οι μάχες Χατζηλιάδου και Τζάνου.Διαβάστε την ανακοίνωση της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε.

«Με προβλήματα και ατυχίες άρχισε η πρώτη ημέρα των Μεσογειακών αγώνων Καράτε στην Tarragona. Η αθλήτρια Καβακοπούλου κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 3-0 την Γαλλίδα αθλήτρια που ήταν το φαβορί της κατηγορίας και αμέσως μετά την Ιταλίδα με το ίδιο σκορ (3-0) που ήταν το δεύτερο φαβορί.

Στον ημιτελικό ήλθε ισοπαλία και έχασε με απόφαση από την Σέρβα αθλήτρια και στο μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο έχασε 1-0 από την Αιγύπτια αθλήτρια με έναν πόντο που αμφισβητήθηκε από το Έλληνα προπονητή με κάρτα. 

Την ίδια ώρα ο Νίκος Γιδάκος παρουσίασε ένα αιφνίδιο πρόβλημα οσφυαλγίας που μπορεί να του στοιχίσει την συμμετοχή στην κατηγορία του! Όλο το Ιατρικό επιτελείο της αποστολής είναι πάνω του μήπως αναστραφεί το αιφνίδιο αυτό πρόβλημα. Αύριο μπαίνουν στην μάχη Χατζηλιάδου και Τζάνος».