28/03/2024

Στην πέμπτη θέση η Εθνική ομάδα Καράτε στο Κάτα

Την πέμπτη θέση στο Κάτα, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών κατέλαβε η τριάδα Παππά, Μαργαρίτα και Ντόρα Κολινάκη στην Γαλλία. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση της Αλεξάνδρας Παππά μετά το τέλος των αγώνων.

«Άλλο ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών έλαβε τέλος. Αρχικά πολλά συγχαρητήρια στον φίλο κ συναθλητή μας George Tzanos A που κατέκτησε το 9ο ευρωπαϊκό του μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών,στονSpyros Margaritopoulos για την απίστευτη εμφάνιση του και την μάχιμηΈλενα Χατζηλιάδου για την κατάκτηση της 5ης θέσης καθώς και σε όλα τα παιδιά της εθνικής μας ομάδας για τις πολύ αξιόλογες προσπάθειες τους σε τόσο δύσκολους καιρούς για τη χώρα μας! 

Απο πλευράς μας, εκπροσωπόντας το ομαδικό κάτα γυναικών κατακτήσαμε την 5η θέση μετά απο δυο νίκες ενάντια σε Πολωνία και Αυστρία (με σκορ 5-0) και δυο ήττες απο τις Γερμανίδες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρωταθλήτριες στον προημιτελικό και την ομάδα της Ιταλίας επίσης ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρωταθλήτριες στον τελικό ρεπασάζ.
Οι στιγμες που ζήσαμε ήταν πραγματικά μοναδικές και ανυπομονούμε να το ξαναζήσουμε!!!

Σε αυτο το σημειο θα θελαμε να ευχαριστήσουμε μέσα απο την καρδιά μας τον προπονητή της εθνικής μας ομάδας Kostas Gouvousis που στάθηκε δίπλα μας σε καθε αγώνα μας, μας στήριξε ψυχολογικά και πίστεψε σε εμάς και τους συναθλητές μας για την υποστηριξη και την αγαπη τους.

Ευχαριστούμε πάνω απ’ολα τις οικογένειες μας που πάντα είναι δίπλα μας και στηρίζουν τις επιλογές και τα θέλω μας εχοντας την ίδια δίψα με εμάς για το μετάλλιο. Τους δασκάλους μας Μαρίζα Σουμπασάκη και Nektarios Xenos για την εμπιστοσύνη τους και για όλα οσα κάνουν για εμας ολα αυτα τα χρόνια. Χωρις εκείνους δεν θα ειχαμε καταφερει τίποτα! Ένα μεγαλο ευχαριστώ στην ομάδα του Οδυσσέα που ηταν κοντά μας σε ολη την προετοιμασία μας, καθώς κ στον δάσκαλο Γιάννη Κανέλη για την πολύτιμη βοήθειά του. Επίσης,τον χορηγό μου Filotas Papadakos Safe House για την στήριξη του!Μαργαρίτα Κολινάκη + Ντόρα,Μαζί θα καταφέρουμε πολλά!!!».