24/04/2024

Στην Μαλαισία οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Τζάνος Γιώργος και Βίκυ Πανετσίδου

Στην μακρινή και όμορφη Μαλαισία αναχωρεί την Δευτέρα η πρωταθλήτρια από την Βέροια Βίκυ Πανετσίδου μαζί με τον επίσης Παγκόσμιο Πρωταθλητή Τζανο Γιώργο όπου θα προετοιμαστούν μαζί με την Εθνική ομάδα της Μαλαισίας.

Στην προετοιμασία θα λάβουν μέρος και άλλοι κορυφαίοι αθλητές από όλον τον κόσμο σε κοινές προπονήσεις αφού η κάθε χώρα έχει εξελίσσει την τεχνογνωσία και την πρόοδο του αγωνιστικού ΚΑΡΑΤΕ .

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Πανετσίδης ανέφερε:

Νομίζω πως κάθε αθλητής θα ήθελε να είναι παρών σε τέτοιες κορυφαίες συναντήσεις αθλητών για κοινές προπονήσεις και ανταλλαγές γνώσεων. Η Βίκυ είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες και αυτό είναι τεράστια τιμή για την πόλη μας. Εξάλλου αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα της και από του συλλόγου κάθε χρονιά ( φέτος 2013 πρώτος σύλλογος σε χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα ).Νομίζω έχουμε καταφέρει κάτι πολύ δυνατό και έχουμε κάνει τον σύλλογο τόσο πολύ γνωστό που αθλητές από ξένες χώρες έρχονται για την προετοιμασία τους. Καλή επιτυχία στην Βίκυ καθώς επίσης και στο Αθλητή της εθνικής μας Τζανο Γιώργο!!

1414875_249150595235395_1142146006_n