26/04/2024

Στα κόκκινα η προετοιμασία του Δημήτρη Μπακόλα στην Αυστραλία

Στην Μελβούρνη βρίσκεται αυτήν τη στιγμή ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing και νυν αθλητής του Kyokushin για την προετοιμασία του για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη.

Ο Δημήτρης θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της World Kumite Organization, που θα πραγματοποιηθεί στο Pattaya στην Ταϊλάνδη, στις 14 Φεβρουαρίου.

Συμμετείχε επίσης στο ίδιο πρωτάθλημα το 2010 .

Μπόρεσε να αποσπάσει μια νίκη, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να συνεχίσει λόγω μιας τροφικής δηλητηρίασης.Έτσι, ο προπονητής του Αντώνης Γιαννακίδης ιδιοκτήτης του Kinesis Fight Club αναγκάστηκε να τον αποσύρει από το πρωτάθλημα για την δική του προστασία .

Το πρωτάθλημα αυτό θεωρείται από τις πιο σκληρές διοργανώσεις στα συστήματα που παίζονται με Knock Down Rules.

Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας δεν είναι άλλος από τον Sifu Mc Innes που στάθηκε πολλές φορές στην γωνιά του διάσημου Kick boxer Peter Aerts στα Κ1.

Ο Μc Innes είναι αρχηγός των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Στον Δημήτρη Μπακόλα δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχει σε αυτά τα πρωταθλήματα χάρη στον μεγάλο Έλληνα δάσκαλο πολεμικών τεχνών, τον κύριο Γιώργο Κολοβό και στον εκπρόσωπο της ALL JAPAN KYOKUSHIN UNION στην Ελλάδα κύριο Βασίλη Κατρούλη.

Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο γυμναστήριο του κ. Κολοβού στην Μελβούρνη, όπου προπονείται καθημερινά μαζί με τον ίδιο αλλά και με τον πρωταθλητή Αυστραλίας Κώστα Νικοζουλάκη.

Το πρόγραμμα περιέχει καθημερινές προπονήσεις στο Kyokushin ,Muay Thai, KickBoxing, Πυγμαχία και Crossfit.