25/04/2024

Σαρωτική η εμφάνιση του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ στο OPEN CHAMPIONSHIP 2013

Σαρωτική υπήρξε η εμφάνιση του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ στο OPEN CHAMPIONSHIP 2013 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/3/2013 στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας Γ. Στεφανόπουλος στο Περιστέρι. Ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ συμμετείχε στο Πρωτάθλημα με 26 αθλητές όλων των ηλικιών, κατακτώντας συνολικά 21 μετάλλια….Ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ κατάφερε στο τέλος της ημέρας να αναδειχτεί ανάμεσα στους πολυνίκης συλλόγους του Πρωταθλήματος ανάμεσα σε 60 συλλόγους και 800 περίπου αθλητές. Το OPEN CHAMPIONSHIP αποτελεί μια διοργάνωση όπου συναντώνται όλα τα είδη πολεμικών τεχνών όπως TAE KWON DO, KARATE, KICK BOXING, KUNG FU, TANG SOO DO, MUAI THAI κ.α. και αγωνίζονται μεταξύ τους υπό κοινούς κανονισμούς. Για τον Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ αποτελεί παράδοση να κατακτά τη διάκριση ενός εκ των Πολυνικών Συλλόγων, αφού το επιτυγχάνει για 4η συνεχή φορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των αθλητών του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ, παρά το γεγονός ότι για πολλούς από αυτούς το OPEN CHAMPIONSHIP υπήρξε ο πρώτος τους αγώνας. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα αθλητές του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ κατέκτησαν και την 1η και την 2η Θέση ή ακόμα 1η, 2η και 3η θέση στην ίδια κατηγορία. Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι οι εξής:

 

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ1η ΘΕΣΗ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 ΚΩΤΣΑΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ1η ΘΕΣΗ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ1η ΘΕΣΗ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 ΜΟΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ1η ΘΕΣΗ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΑΣΠΑΣΙΑ1η ΘΕΣΗ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ1η ΘΕΣΗ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 ΚΟΥΤΣΟΥΒΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ1η ΘΕΣΗ – ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΕΦΡΑΙΜ 2η ΘΕΣΗ – ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2η ΘΕΣΗ – ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
 ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ ΜΑΡΙΑ 3η ΘΕΣΗ -ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

 

Επίσης μετάλλια κατέκτησαν και οι παρακάτω αθλητές:

 

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 ΚΙΡΜΙΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΗΛΙΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 ΦΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 ΝΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ

 

 

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές: Γουρνάκης Γεώργιος, Ταμπαθάνης Κωνσταντίνος, Νίκας Αλέξιος, Κουκουλέτσος Νικόλαος και Κόυβαρης Εφραίμ.

Πέρα από τις εξαιρετικές τους αγωνιστικές επιδόσεις, οι αθλητές του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ αξίζουν συγχαρητήρια και για το ήθος που επέδειξαν καθώς και την άψογη συμπεριφορά τους στο χώρο του σταδίου, όπως άλλωστε και οι γονείς και τα μέλη του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ ΙΛΙΟΥ που ήρθαν να υποστηρίξουν την ομάδα του συλλόγου, οι οποίοι παρακολούθησαν από τις εξέδρες τους αγώνες χωρίς να δυσχαιραίνουν τη διεξαγωγή των αγώνων με τη συμπεριφορά τους όπως οι περισσότεροι θεατές. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές και γονείς για την υπομονή τους, καθώς όλη η ομάδα παρέμεινε μαζί στο στάδιο μέχρι να τελειώσει και ο τλευταίος αγώνας των αθλητών του συλλόγου ενθαρρύνοντάς τους. Συγχαρητήρια αξίζουν τέλος στους διατιητές του συλλόγου μας: Πάλλη Μαρία, Κόλιο Πέτρο και βλάση Ιωάννη για την επιτυχημένη και αμερόληπτη διαιτησία τους.