26/04/2024

Σάρωσαν και συνεχίζουν: Πέππα, Νίκα, Ζερβού στο Fightsports!

Mετά την σπουδαία εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η τριάδα των μεταλλίων αποτελούμενη από τις Κωνσταντίνα Πέππα, Χριστίνα Νίκα και Νικολέτα Ζερβού, μιλούν στο Fightsports.gr για την εμπειρία τους σε τόσο υψηλό επίπεδο αλλά και πως έφτασαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία. 


Κωνσταντίνα μία σημαντική επιτυχία για εσάς. Τι ακολουθεί από εδώ και πέρα και ποιος είναι ο στόχος σας;

«Πράγματι ήταν μια σημαντική επιτυχία για εμάς .Ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο είναι όνειρο για κάθε αθλητή! Παρόλα αυτά εννοείτε πως δεν επαναπαυόμαστε με αυτό. Ακολουθεί σκληρή προετοιμασία καθώς ο επόμενος στόχος μας είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον ερχόμενο Νοέμβρη στην Τενερίφη».

Νικολέτα το Ελληνικό καράτε διαθέτει μεγάλα ταλέντα μέσα σε αυτά και εσείς. Πιστεύετε πως μελλοντικά θα έρθουν ανάλογες επιτυχίες με αυτές της προηγούμενης πετυχημένης γενιάς;
«Σαφώς το Eλληνικό Καράτε διαθέτει πολλά ταλέντα και αυτό φαίνεται σταδιακά καθώς αν συγκρίνουμε τα προηγούμενα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτό ήταν από τα πιο επιτυχημένα . Η προηγούμενη γενιά μας προσφέρει συνεχώς γνώσεις και μας υπενθυμίζει πώς η Ελληνική σημαία πρέπει να είναι πάντα ψηλά».
 Χριστίνα ένα μήνυμα στο κόσμο μέσα από την διάκριση σας; αυτά θέλω ευχαριστώ
«Εάν υπάρχει θέληση μπορούν όλα να πραγματοποιηθούν. Όπως και εμείς είμαστε τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες καταφέραμε κάτι αρκετά σημαντικό όλες μαζί, έχοντας θέληση και αγάπη για το άθλημα μας «.