26/04/2024

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Καράτε η Λυρίτση

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε σε  kumite & katas το Σάββατο & Κυριακή 10-11 Μαρτίου 2018 .Αναλυτικά η ανακοίνωση του Koukouletsos Team:


«Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων στην Αθήνα . Για μια ακόμη φορά η Καρδιτσιώτησσα αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση και αήττητη στο αγωνιστικό kumite στέφτηκε χρυσή στο  στην κατηγορία της -42 κιλά έως 14 χρονών.

Την ίδια μέρα η αθλήτρια  αγωνίστηκε και στο Πανελλήνιο τεχνικό πρωτάθλημα των kata όπου παρουσίασε και εκτέλεσε πέντε  δύσκολα katasκατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 13 χρονών . 

Η αθλήτρια και οι γονείς της ευχαριστούν προσωπικά για την προετοιμασία και τη βοήθεια που συνέβαλαν για την Χρυσή επιτυχία της  τους προπονητές  στο Καράτε Σπύρο Μαργαριτόπουλο στο αγωνιστικό κομμάτι (kumite) την προπονήτρια Στεφανία Δούκλια και Κούμαση Χάρη στο Τεχνικό Κομμάτι (katas) και τον προπονητή του Ταεκβοντό Κουκουλέτσο Βάϊο.  

Η μεθοδική δουλειά και η πλήρη  συνεργασία όλων των παραπάνω προπονητών σε  ένα ταλέντο που αναδεικνύετε συνεχώς σε δυο διαφορετικά στυλ Ταεκβοντό & Καράτε τόσο στο αγωνιστικό αλλά και στο τεχνικό κομμάτι  .

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Thebrotherhood MFT , Α.Σ.SHOTOKAN KARATE ΑΧΑΡΝΑΙ-ΑΘΗΝΑ &  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWONDO ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ συγχαίρουν τους προπονητές και την αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική για την επιτυχία τους, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική αθλήτρια στην Ελλάδα που μάχεται σε δυο διαφορετικά στυλ με μεγάλη  επιτυχία».