27/04/2024

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Λυρίτση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Καράτε

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στις 18 &19 Μαρτίου 2017 . Aναλυτικά το δελτίο τύπου του Koukouletsos team:


«Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πάλης των Άνω Λιοσίων και τις δυο μέρες και αγωνίστηκαν  στα κάτας και κούμιτε .

Η αθλήτρια  Λυρίτση Βασιλική του Αθλητικού  Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και μέλος του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨  συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με την ομάδα του  προπονητή κ. Μαργαριτόπουλο Σπύρο του Συλλόγου Αθήνας και για δεύτερη φορά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ύστερα από ένα χρόνο απουσίας της .

Το Χρυσό κορίτσι ύστερα από τρεις καταπληκτικούς αγώνες με μεγάλη άνεση και διαφορά τεχνικής στο κουμιτε κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της .

Η συνεργασία των δυο προπονητών δυο διαφορετικών αθλημάτων Ταεκβοντό & Καράτε στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία για την αθλήτρια και μέσα σε μια εβδομάδα κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια τόσο στα δυο διεθνή πρωταθλήματα Ταεκβοντό στα πούμσε στην Σερβία με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.  και το τρίτο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές της κ. Κουλουλέτσος Βάιος & Μαργαριτόπουλος Σπύρος  συγχαίρουν την χρυσή αθλήτρια  για της επιτυχίες της καθώς και τους γονείς της που την στηρίζουν και είναι δίπλα της  σε κάθε διοργάνωση & αξίζει να σημειωθεί ότι  μέσα σε μια εβδομάδα σε δύο εντελώς διαφορετικά σπορ Καράτε & Ταεκβοντό μας χάρισε όμορφες στιγμές».