28/03/2024

Με απόλυτη επιτυχία το Hall of Fame Greece 2015

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου,αθλητών προπονητών και παραγόντων του «μαχητικού» κόσμου ολοκληρώθηκαν τα χθεσινά βραβεία πολεμικών τεχνών.Το fightsports.gr συνέβαλε στην προβολή και προώθηση αυτού του σπουδαίου θεσμού με τον διοργανωτή κ. Γρηγόρη Παπαδόπουλου να ανακοινώνει:

Πριν από λίγο τελείωσε το πρώτο Hall of Fame στην Ελλάδα. Μια βράβευση που άργησε πάρα πολύ να έρθει! Νιώθω υπερήφανος που ήμουν η αιτία για αυτήν την αρχή. Πρώτη φορά μαζεύτηκαν τόσο μεγάλα ονόματα σχεδόν από όλους τους χώρους των πολεμικών τεχνών. Τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή είναι ανάμεικτα, βλέποντας τόσους σπουδαίους αθλητές και δασκάλους να βουρκώνουν κατά τη διάρκεια της βράβευσης σε μια κατάμεστη αίθουσα, με κόσμο να χειροκροτεί αυτούς τους ανθρώπους και να συγκινείται.

Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να ευχαριστήσω που μας τίμησαν από το Προεδρείο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Περιφέρεια Αθηνών, τους χορηγούς μας, την Vodafone, την Herbal Life, την Seven Hellas, το fightsports.gr και το Crossfighting Fitness Club, όπως και τα ΜΜΕ που παρευρέθηκαν. 

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν σε αυτή τη μεγαλειώδη βραδιά, και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προβάλλουμε τα αθλητικά ιδεώδη, τις ηθικές αξίες, τον κόπο και τον ιδρώτα του χώρου των πολεμικών τεχνών, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και επιμονή γνωρίζοντας πόσοι αξιόλογοι άνθρωποι υπάρχουν στον χώρο μας. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές, εκπαιδευτές και συνεργάτες που με βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά, αλλά και στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. 

Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε καινούργιες συνεργασίες και εξελίξεις του χώρου και θα δημοσιεύσουμε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.