25/04/2024

Πάει Χιλή για νέους αγώνες ο Ξένος

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μαρίζα Σουμπασάκη για τον αθλητή της Διονύση Ξένο που μετά τους αγώνες στο Βερολίνο θα βρεθεί στην Χιλή για τα Κarate 1 Series A. Ο Έλληνας Καρατέκα πήρε πρόσφατα την πέμπτη θέση Κ1 Premier League. Αναλυτικά:


«Πριν προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ήρθες κοντά μας, ξαναέφυγες..Εκεί στο δρόμο για το όνειρό σου, το όνειρό μας . Μέσα σε 12 ώρες επιστροφή από Βερολίνο και αναχώρηση για Χιλή.

Ανάμεσα σε δύσκολους αγώνες, υπερατλαντικά ταξίδια, εξαντλητικές δίαιτες για να μην ρισκάρεις να είσαι ούτε γραμμάριο πάνω από την κατηγορία σου, κατάφερες μέσα σε δύο συνεχόμενα τουρνουά να διεκδικείς και πάλι το χάλκινο μετάλλιο.

Με τέσσερις νίκες σε συνεχόμενους και δύσκολους γύρους με: 1)Hilliard Brian USA 5-3, 2)Teixeira Breno Brazil 4-3, 3)Kamhaug Tommy Norway 8-0, 4) Ramirez Guillermo Columbia 5-0, και μία ήττα από το νούμερο δύο του Παγκόσμιου ranking τον Βραζιλιάνο Figuera Vinicious, είσαι και πάλι στα ρεπασάζ.

Είμαστε όλοι κοντά σου αγόρι μου. Εύχομαι οι κόποι και οι θυσίες σου να ανταμειφθούν. Πάμε γερά Διονύση μου πάμε γερά Ελλάδα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ANEK LINES γιατί χωρίς την στήριξη της δεν θα φτάναμε ως εδώ.

Καλή επιτυχία στον Στέφανο Ξένο που αγωνίζεται αύριο στο πρώτο επίσημο τουρνουά στην κατηγορία αντρών. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές μας που αγωνίζονται αύριο: Πανετσίδου, Χατζηλιάδου, Τζάνος .Συγχαρητήρια επίσης στους αθλητές που αγωνίστηκαν σήμερα».