29/03/2024

Ο Sensei Shinji Kohata στην Ελλάδα, η απονομή του Ελληνικού Branch Karate Wado Kai -Gi Yu Jin

Ανακοίνωση για την συνεργασία του με τον Sensei Shinji Kohata εξέδωσε ο σύλλογος Λυσίμαχος. Αναλυτικά:


Την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν στην χώρα μας εκ μέρους του αρχηγείου της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Karate Wado Kai, ο Sensei Shinji Kohata 7th DAN JKF. O Sensei Kohata είναι ανωτέρου βαθμού εξεταστής (Α’ Βαθμού) και μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας  Karate Wado Kai.

Ο δάσκαλος Kohata έκανε την απονομή στον αρχηγό της Greece Wado Kai, κο  Μαρκάκο Γεώργιο της ίδρυσης αντιπροσωπείας JAPAN WADO KAI KARATE στην Ελλάδα με την τιμητική  ονομασία από τον κώδικα των Samurai , Bushido, “Gi Yu Jin” που σημαίνει: «τιμιότητα – δικαιοσύνη, κουράγιο-ανδρεία, καλοσύνη».
Την τελετή απονομής ακολούθησε τριήμερο σεμινάριο  Karate Wado Kai σύμφωνα με τα επίσημα ιαπωνικά Standards της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Wado Kai Karate.

Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας και προπονητής του Α.Σ Λυσίμαχος (http://www.lisimaxos.gr) ,  κος Μαρκάκος Γεώργιος δήλωσε:

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που μετά από αυτή την παγκόσμια αναγνώριση  θα αποτελούμε μέλη της οικογένειας του ιδρυτή του συστήματός μας. Η ευθύνη εκπροσώπησης είναι το ίδιο μεγάλη με την χαρά και περηφάνια που νιώθουμε  και οφείλουμε να δουλεύουμε καθημερινά για αυτό».