19/04/2024

Ο μύθος του Έλληνα με τα καλύτερα λακτίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέλιος Σκαρογιάννης έχει καθιερωθεί στο πάνθεον των κορυφαίων Ελλήνων μαχητών, γενικά στα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα χάρη των σπουδαίων επιδόσεων και των σόου που προσέφερε στους αγώνες καράτε που έδινε με απόλυτη επιτυχία καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας του τη δεκαετία του ’90. 


Ο Στέλιος Σκαρογιάννης σήμερα

Την εποχή που μεσουρανούσε ο ιδρυτής του «House of Champions» και Ομοσπονδιακός Προπονητής της χώρας το καράτε είχε μία εντελώς διαφορετική μορφή σε σύγκριση με το σήμερα.

Ο σπορ χαρακτήρας και οι δυνατές ταχύτητες του τώρα, δεν είχαν καμία σχέση με το σωστό τάιμινγκ και τα δυνατά χτυπήματα του τότε.

Ο Σκαρογιάννης κατάφερε να γίνει γνωστός εκείνη την περίοδο, όχι μόνο για τις νίκες του, αλλά γιατί έπαιξε το στυλ που «πάντρεψε» δύο εποχές καράτε.

Σήμα κατατεθέν του Έλληνα πρωταθλητή που τον έκανε γνωστό και εκτός συνόρων ήταν η μαεστρία με την οποία διαχειριζόταν τα πόδια του την ώρα της μάχης. Τα εντυπωσιακά λακτίσματα του Στέλιου Σκαρογιάννη έμειναν στην ιστορία περισσότερο γιατί εκτός από θεαματικά ήταν και αποτελεσματικά στην πλειοψηφία τους.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω ο δημιουργός μάζεψε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Σκαρογιάννη όταν ήταν ενεργός αθλητής και μας τις παρουσιάζει σ’ένα δυναμικό «κολάζ» που κυρίως στοχεύει στον τρόπο με τον οποίο ο προπονητής της Εθνικής ομάδας χειριζόταν τα πόδια του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK