29/03/2024

Ο δρόμος της Ειρήνης: Πέμπτη θέση ο Παληαρούτας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος «Ο δρόμος της Ειρήνης» του Αμαρουσίου σχετικά με την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα του αθλητή, Σταύρου Παληαρούτα.


Αναλυτικά, η τοποθέτηση αναφέρει: «Την 5η Θέση κατέλαβε ο αθλητής Σταύρος Παληαρούτας του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου » Ο Δρόμος της Ειρήνης » στο Karate 1 Youth League που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 

Ο αθλητής του Karate Club Amarousiou δεν κατάφερε να διεκδικήσει την 3η Θέση λόγω του τραυματισμού που υπέστη στην μύτη στον πρώτο γύρω των ρεπασάζ. 

Στον 2ο γύρο της κατηγορίας των Cadet -63kg ο Παληαρούτας πέρασε με bye όπου εκεί αντιμετώπισε τον Ρουμάνο αθλητή Dutescu επικρατώντας με σκορ 3-0.

Στον επόμενο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Γάλλο Ennarsi κερδίζοντάς τον με σκορ 1-0. Στον 4ο γύρο κέρδισε ξανά με σκορ 3-0 τον Ουκρανό Shevchenko και στον τελικό του Τατάμι του ηττήθηκε από τον Αζέρο Mammadli με σκορ 3-0.

Στον πρώτο γύρο των ρεπασάζ αντιμετώπισε τον Ισπανό Pinaque όπου και κέρδισε λόγω ενός αντιαθλητικού χτυπήματος που δέχτηκε από τον Ισπανό. Οι ιατροί των αγώνων δεν του επέτρεψαν στη συνέχεια να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο λόγω του τραυματισμού του. 

Από τον σύλλογο καράτε στο Μαρούσι συμμετείχαν επίσης άλλοι τέσσερις Έλληνες αθλητές. Οι Γιαννάκος Θεοχάρης, Σίμωσης Ιωάννης, Κοτζαναστάσης Πετρος και Ψωμάς Ηλίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις όμως για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν κατάφεραν να διακριθούν σε αυτή την διοργάνωση.»