26/04/2024

Ο αθλητικός σύλλογος Ωρίωνας Βόλου συμμετείχε στο 19ο Πρωτάθλημα Βορ. Ελλάδος «King of the Ring»

Δελτίο Τύπου Α.Σ Ωρίωνας Βόλου

Ο αθλητικός σύλλογος Ωριωνας Βόλου συμμετείχε στο 19ο  Πρωτάθλημα Βορ. Ελλάδος “King of the Ring”, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20-12-2015 στο Αθλ. Κέντρο Λαγυνών του Δήμου Λακαδά στη Θεσσαλονίκη. Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος σωματεία από την Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, το Κιλκίς, τις Σέρρες αλλά και από το Βόλο και την Αθήνα.Οι αθλητές του Ωριωνα για ακόμα μια φορά έδειξαν το αγωνιστικό τους επίπεδο και κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις σε αγώνες Kick Boxing K1 και Low kick.O Θεοδώρου Γιώργος έλαβε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων 60kg ,ο Philippe Kinzonzi  έλαβε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών -80kg Low Kick και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών -80kg Kick boxing K1 και ο Γιάννενας Γιάννης χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών -80kg Kick boxing K1.

Ο προπονητής Eντζο Σιμπέλι και οι αθλητές του συλλόγου συγχαίρουν  όλους τους αθλητές  που συμμετείχαν και  όλους τους προπονητές για το αγωνιστικό πνεύμα και  την άψογη συνεργασία, μέσω της οποίας εξασφαλίστηκε ένα  πρωτάθλημα επαγγελματικών προδιαγραφών. Αυτη η διοργάνωση έδωσε το έναυσμα για νέες μελλοντικές συνεργασίες για να δίνονται συχνά ευκαιρίες στους αθλητές των μαχητικών αθλημάτων να αγωνίζονται και να βελτιώνονται .
Ο αθλητικός σύλλογος Ωρίωνας Βόλου εύχεται σε όλους Καλές γιορτές ,Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με Υγεία ,Χαρά και πολλές αγωνιστικές ευκαιρίες για τους αθλητές.