18/04/2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Καράτε Αρκαδίας «YAMADA»

Ανακοίνωση Ακαδημίας Καράτε Αρκαδίας «YAMADA»

Το Shotokan Karate do είναι η πιο διαδεδομένη πολεμική τέχνη παγκοσμίως και αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και αποτελεσματικές τεχνικές αυτοάμυνας. Σε αντίθεση με πολλές άλλες μορφές σωματικής δραστηριότητας, οι πολεμικές τέχνες επιτυγχάνουν μια ψυχική και μερικές φορές πνευματική ηρεμία που όχι μόνο βελτιώνει την εστίαση του νου, αλλά επίσης βοηθά στον αυτοέλεγχο. Προσφέρεται για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης με την πνευματική ευεξία. Είναι μέσο απόδρασης από το stress της καθημερινότητας και παράλληλα ενισχύει την αυτοπεποίθηση του ατόμου.

Η Ακαδημία Καράτε Αρκαδίας “YAMADA” είναι υπό την αιγίδα της Ιαπωνικής ομοσπονδίας του S.K.I.F. (Shotokan karate international federation) το οποίο ελέγχει και κατοχυρώνει τις αξίες του αθλήματος με μεγάλες επιτυχίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό (Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα). http://www.skifworld.com.

Επίσης είναι υπό την εποπτεία του: Shihan Keyvan Ghazi (Κέυβαν Γκάζι) 7o dan Shotokan (SKIF), Chief Instructor S.K.I.F. ΕΛΛΑΔΟΣ. Θα μας βρείτε στην οδό Ν. Βέη και Αμυκλών 6 (όπισθεν 7ου Δημοτικού Σχολείου) στην Τρίπολη.

Έγγραφες καθημερινά από 17:00 τμήματα για άνδρες και γυναίκες, εφήβους και παιδιά (από 5 ετών), πρωινό τμήμα στις 10:00, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή. Δωρεάν εγγραφή – Οικογενειακά πακέτα – ειδικές τιμές σε ένστολους και πολύτεκνους. Λειτουργεί και τμήμα AIKIDO 21:30 Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή. Τηλ. 698 033 1880 e-mail: karate8888@yahoo.gr