26/04/2024

Νίκος Γιδάκος: «Όνειρο ζωής για κάθε αθλητή η Ολυμπιάδα»

Ο πρωταθλητής του Καράτε Νίκος Γιδάκος με ανώτατες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό μιλάει αποκλειστικά στο fightsports.gr, κάνοντας τα εγκαίνια ουσιαστικά της νέας προσπαθείας του κορυφαίου μαχητικού portal να δώσει βήμα στους Έλληνες Καρατέκα που ζουν με το όραμα της ένταξης του Καράτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύνθημα αυτής της προσπάθειας ενιαίο και μοναδικό για όλους: «Καράτε στην Ολυμπιάδα».

Επικοινωνώντας με τον «F-16» του ζητήσαμε να μας παραθέσει το δικό του όραμα, τις δικές του σκέψεις για την την εκπλήρωση του ολυμπιακού ονείρου που έχουν όλοι οι καρατέκα του κόσμου, θέλοντας να δουν κάποια στιγμή το άθλημά τους στην κορυφαία αθλητική συνάντηση από αρχαιοτάτων χρόνων.

Με λόγια από καρδιάς ο Νίκος Γιδάκος από τον Σύλλογο των «Spartan Warriors» είπε:

«Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ για την πρόσκληση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να μιλήσω για το άθλημα που υπηρετώ εδώ και 24 χρόνια.

Πιο ευχάριστο γεγονός δεν υπάρχει από αυτό, είναι ένα όνειρο ζωής για κάθε αθλητή να αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα και να τιμήσει το εθνόσημο της πατρίδας του. Πάντα ο πρωταθλητής θέλει το κάτι παραπάνω σε διακρίσεις και η Ολυμπιάδα είναι ένα κίνητρο να συνεχίσεις να βάζεις πιο υψηλούς στόχους.

Τώρα, είμαι 28 ετών τότε θα είμαι 32, αλλά η ηλικία δεν έχει να λέει τίποτα όσο η ψυχή και η καρδιά. Πιστεύω τα έχω και τα «2» και να σας πω την αλήθεια τώρα αισθάνομαι ότι ξεκινάω το καράτε. Τώρα νιώθω πραγματικά τις δυνάμεις και τον εαυτό μου. Άρα το μόνο που προσεύχομαι είναι να με έχει ο Θεός καλά και χωρίς τραυματισμούς!»