28/03/2024

Νίκος Γιδάκος: «Παίζω για όλους τους Έλληνες»

Ο Γιδάκος πέτυχε μία σημαντική νίκη για το πρεστίζ των Ελλήνων στο εξωτερικό

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Νίκος Γιδάκος επί του Willians Quirino πριν από μερικές ώρες, με τον Έλληνα Καρατέκα να δείχνει την ποιότητα του στην διοργάνωση του Karate Combat που θεωρείται η κορυφαία επαγγελματική διοργάνωση στο στο συγκεκριμένο στυλ.

Ο Γιδάκος ευχαρίστησε τους φανς του ενώ τόνισε πως αφιερώνει την νίκη σε όλους τους Έλληνες:

«Ήταν θέλημα Θεού να γίνει και έγινε. Απερίγραπτα συναισθήματα με δόσεις υπερηφάνειας και το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους μας. Δεν παίζω μόνος μου έχω δίπλα πάντα το στήριγμα μου, τον δάσκαλο μου, τον πατέρα μου, πού πάντα πιστεύει και με ακολουθεί σε ότι αποφάσισα να αγωνιστώ είτε είναι ταταμι, η στο κλουβί και τώρα στο pit.

Επίσης παίζω για όλους τους Έλληνες για την σημαία μας, και τα πιστεύω μας. Κλείνοντας είμαι ευγνώμων σε όλους για την πολύτιμη στήριξη σας».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ήταν θέλημα Θεού να γίνει και έγινε 🙏 Απερίγραπτα συναισθήματα με δόσεις υπερηφάνειας και το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους μας. Δεν παίζω μόνος μου έχω δίπλα πάντα το στήριγμα μου, τον δάσκαλο μου, τον πατέρα μου,πού πάντα πιστεύει και με ακολουθεί σε ότι αποφάσισα να αγωνιστώ είτε είναι ταταμι,η στο κλουβί και τώρα στο pit. Επίσης παίζω για όλους τους Έλληνες για την σημαία μας🇬🇷 και τα πιστεύω μας. Κλείνοντας είμαι ευγνώμων σε όλους για την πολύτιμη στήριξη σας!!! #f16_isback @karatecombat @gidakos_team

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gidakos «F-16» Nick (@gidakosnikos) στις