28/03/2024

Νίκος Γιδάκος: «Πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις»

Σκληραγωγημένος αθλητής που η μετάβαση του στους επαγγελματικούς αγώνες έγινε εύκολα λόγω εμπειρίας

Ο Νίκος Γιδάκος κυνηγούσε πάντα την πρόκληση κι αυτό τον έκανε να λάβει μέρος στο…σύγχρονο «Bloodsport» των Καρατέκα, το Karate Combat. O F-16 μετά από μία μεγάλη πορεία στο ερασιτεχνικό Καράτε, μπήκε τον τελευταίο χρόνο στο κλουβί και πρόσφατα αναμετρήθηκε στην αρένα με τον Willians Quirino.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και απέδειξαν πως ο Γιδάκος είναι γεννημένος για να μάχεται σε υψηλό επίπεδο. Ο ίδιος μιλώντας στο Fightsports.gr δηλώνει πως είναι…οπαδός των προκλήσεων.

«Πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει και αυτό το κομμάτι, όπως και πριν ένα χρόνο έπαιξα στο Combat Strike, έτσι τώρα και στο Karate Combat. Μου αρέσει γενικά η επαφή .Το μέλλον θα δείξει», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ενώ η ειδοποιός διαφορά του από τους υπόλοιπους αθλητές είναι πως το γυμναστήριο ήταν από την αρχή το…σπίτι του.

«Η διαφορά  μου σε σχέση με τους περισσότερους αθλητές είναι ότι μεγάλωσα από μικρό παιδί μέσα σε ένα γυμναστήριο με δάσκαλο τον ίδιο μου τον πατέρα. Άρα θα ήταν δύσκολο να ξεφύγω από όλο αυτό. Τα στοιχεία είναι δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Στα τόσα χρόνια δεν άλλαξα κάτι στο πρόγραμμα μου. Απλά όσο μεγαλώνεις προσέχεις παρά πάνω το κάθε τι που κάνεις».

Σε ερώτηση του Fightsports αν υπάρχει…απωθημένο στην πορεία του, ο Γιδάκος δηλώνει ανοιχτός σε προτάσεις, χωρίς απωθημένα.  «Δεν έχω κάποιο απωθημένο. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει με μένα, άλλα με μια καλή πρόταση και σωστό κίνητρο όλα γίνονται».

Τέλος ο F-16 περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία για να καταστρώσει τα επόμενα πλάνα του. «Αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κάτι, λόγο της κατάστασης που επικρατεί.

Αλλά με εμένα ποτέ δεν ξέρεις (γέλιο). Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπέροχη συνέντευξη και εύχομαι ότι καλύτερο στο Fightsports. Καλή συνέχεια με υγεία σε όλων τον κόσμο».