25/04/2024

Μπαίνει στις ΜΜΑ ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του Καράτε (;)

Η μακροχρόνια φιλία του Γιώργου Κατσινόπουλου με τον Δημήτρη Τριανταφύλλη θα μπορούσε εύκολα να δικαιολογήσει το κοινό ταξίδι των δύο στην Αγγλία και όχι μόνο, σε διάφορα γυμναστήρια ΜΜΑ σ’ένα τουρ που ξεκίνησαν αμφότεροι για να διευρύνουν παραπάνω τους ορίζοντες και τις γνώσεις τους.

Οι πληροφορίες όμως λένε πως ο Τριανταφύλλης δεν αποκλείεται να «σοκάρει» το χώρο των μαχητικών αθλημάτων και από το Καράτε να μεταπηδήσει στις ΜΜΑ, άλλωστε ο «χρυσός» Δημήτρης είναι γνωστό πως ασχολείται και με το έδαφος, αλλά και με διαφορετικά στυλ όρθιας μάχης στο παρελθόν μάλιστα τον έχουμε δει να προπονείται και στο στυλ του Muay Thai.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας ο Γιώργος Κατσινόπουλος, επίσης πρωταθλητής στο BJJ και παλιότερα μαχητής του Καράτε παρέα με τον Δημήτρη Τριανταφύλλη έχουν ήδη επισκεφθεί το AVT του Danny Mitcell o οποίος αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο δυνατά «κεφάλαια» στο promoting και το μάνατζμεντ στην Αγγλία, ενώ το δίδυμο επισκέφθηκε και προπονήθηκε και στο SBG στο Μάντσεστερ, γυμναστήριο φυσικά που προπονείται ο παγκόσμιος πρωταθλητής (σ.σ. στην έδρα του στην Ιρλανδία) και ίσως το μεγαλύτερο αστέρι του UFC αυτή τη στιγμή ο Conor McGregor.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Τριανταφύλλης θα παραδώσει και σεμινάριο Καράτε στο «Νησί» ενώ και ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα δείξει μερικά από τα «μυστικά» και την ύλη του BJJ. Οι δύο φίλοι ανταλλάζουν τις γνώσεις τους και μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται ο «Crazy Frog» να στηρίξει με αυτά που γνωρίζει στο κομμάτι του BJJ και του MMA ένα πιθανό άνοιγμα που θα κάνει ο Τριανταφύλλης στις ΜΜΑ, γεγονός που αν γίνει θα προκαλέσει… σεισμό.