24/04/2024

«Μιαούλεια 2014»:Φαντασμαγορική και θεαματική η επίδειξη αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε στο λιμάνι της Ύδρας

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης, 26 Ιουνίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2014», η επίδειξη αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε, από τα τμήματα της ομάδας «Η Γροθιά της Ύδρας», στο λιμάνι της Ύδρας. Την επιτυχημένη εκδήλωση προλόγισε ο κ. Εμμανουήλ Πούλος.

Τα παιδιά με τον δάσκαλο τους Γιάννη Πράπα, παρουσία του Δημάρχου Ύδρας κ. Ά. Κοτρώνη, του Γενικού Αρχιερατικού Επίτροπου, Αιδεσιμότατου π. Ακίνδυνου Δαρδανού, του Αντιπεριφεριάρχη Πειραιά κ. Δ. Κατσικάρη και εμπρός από ένα κοινό εκατοντάδων θεατών που είχαν κατακλύσει τον προβλήτα που παρακολουθούσαν την επίδειξη. Οι σπουδαστές της σχολής μας παρουσίασαν ένα μοναδικό και φαντασμαγορικό θέαμα με επιδείξεις αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε που καθήλωσε τους θεατές και καταχειροκρότησε τους συντελεστές της παράστασης για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν.

Στο τέλος της επίδειξης αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Ά. Κοτρώνης έδωσε όλους τους συμμετέχοντες της παράστασης τιμητικό έπαινο. Ο κ. Γιάννης Πράπας (3ο νταν δάσκαλος της σχολή karate wado ryu) και διευθύνων της σχολής «Η γροθιά της Ύδρας» απευθυνόμενος στο κοινό ευχαρίστησε τον Δήμος Ύδρας για την αμέριστη συμπαράσταση του και τους μαθητές μου για την παράσταση που με τόση επιτυχία προσέφεραν στο κοινό. Σημειωτέον οι μαθητές της σχολής «Η γροθιά της Ύδρας» έχουν διαπρέψει στον αθλητικό τομέα και έχουν αποσπάσει πανελλήνια αλλά και διεθνή βραβεία.

πηγή:http://hydraspoliteia.blogspot.gr

no images were found