29/03/2024

Με τρία μετάλλια από το «Budapest Open» ο «Άθλος Περιστερίου»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο «Άθλος Περιστερίου» όσον αφορά την παρουσία της ομάδας στο διεθνές τουρνουά «Budapest Open». O απολογισμός του Συλλόγου εξαιρετικός καθώς κατακτήθηκαν τρία μετάλλια:

«Σπουδαία διάκριση με τρία μετάλλια για τον Άθλο Περιστερίου στο Budapest Open! Οι αθλητές του Συλλόγου έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά καράτε που έγινε στην Βουδαπέστη, στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή 1000 περίπου αθλητών από 31 χώρες, κατακτώντας τρία χάλκινα μετάλλια.

Ο Ηλίας Μπαλατσούκας στην κατηγορία του ομαδικού kumite ανδρών, ο Αλέξανδρος Χαλκιάς στην κατηγορία kumite ανδρών στα -55 κιλά και η Αθηνά Τσιακμάκη στην κατηγορία των κορασίδων κάτω των 10 ετών.

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Καψάλης που αγωνίστηκε στον τελικό ρεπασάζ της κατηγορίας Kata εφήβων κερδίζοντας την 5η θέση, ο Γιώργος Ιακώβου που αγωνίστηκε στην κατηγορία Kata ανδρών U-21 και Kata ανδρών, ο Αστέριος Τρυγώνης που αγωνίστηκε στην κατηγορία kumite εφήβων -52 κιλά και kumite νέων ανδρών -55 κιλά όπως και ο Φώτης Τσιακμάκης στην κατηγορία Kata παίδων U-12 και kumite παίδων U-12 -32 κιλά.

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής του Συλλόγου Βασίλειος Τσιακμάκης ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές του για την αγωνιστικότητα και το ήθος τους! Πλέον η προετοιμασία των αθλητών συνεχίζεται για τις επόμενες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Άθλος Περιστερίου, Καρυάτιδος 47

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-5775745″