26/04/2024

Με επιτυχία το σεμινάριο του Κώστα Παππά!

Με τη μέγιστη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο αγωνιστικού Καράτε στις 5 & 6 Απριλίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, υπό την αιγίδα του Σατόρι Ντότζο του Σότοκαν Καράτε Ηρακλείου. Καθοδηγητής του σεμιναρίου ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Παππάς όπου δίδαξε σε 75 μικρούς και μεγάλους καρατέκα αγωνιστική πράξη στο αγώνισμα του κουμιτέ.

Με τη βοήθεια του συνεργάτη του και επίσης Παγκόσμιο Πρωταθλητή(skif) Γιώργο Μπαλομένο, οι Ηρακλειώτες αθλητές του Σότοκαν Καράτε είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την υψηλή ποιότητα τεχνικής κατάρτισης των δύο πρωταθλητών μας και να διδαχθούν οι μεν μικρότερες ζώνες εισαγωγικές τεχνικές του κουμιτέ και οι δε προχωρημένοι καρατέκα, τεχνικές για σκoρ με περισσότερη λεπτομέρεια σε συνάρτηση με τακτική κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το σεμινάριο παρακολούθησαν επίσης αθλητές από την Ακαδημία Σότοκαν Χανίων και την Ακαδημία Αθλόπολις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια από τους προπονητές του Α.Σ. ¨Σατόρι¨,  Γιαπιτζάκη Ζαχαρία και Δρακουλάκο Γιώργο σε όλους τους καρατέκα που συμμετείχαν, όπως και στον Κώστα Παππά και Γιώργο Μπαλομένο  για την συνεχή τους προσφορά στο άθλημα μας δια μέσου των ανυπολόγιστων εμπειριών ως αθλητές και δάσκαλοι, αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνουν στους αθλητές μας.