19/04/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις ζωνών του Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΤΡΙΑΣ «ΠΕΛΛΑΙΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για ανώτερη ζώνη των αθλητών του Α.Σ ΚΑΡΑΤΕ ΠΕΤΡΙΑΣ «ΠΕΛΛΑΙΟΣ», την παρασκευή 12/06/2015. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Πετριά Ν. Πέλλης, τo Δ.Σ. και ο προπονητής, αφού καλωσόρισαν γονείς και εξεταστές, ξεκίνησαν τις εξετάσεις των αθλητών, οι οποίοι εντυπωσίασαν με την δύναμη, την τεχνική και προπάντων την πειθαρχία τους. Τις εξετάσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι: κ. Πανετσίδης Νίκος (Εξεταστής ΕΛ.Ο.Κ., προπονητής του Πανημαθιακού Α.Σ. Καράτε, Ευρωπαϊκός Διαιτητής και αντιπρόεδρος Διαιτησίας Ελλάδος), κα.Ρένα Χασιώτου ( προπονήτρια του Πανημαθιακού Α.Σ. στο Μακροχώρι και Διεθνής Διαιτητής), κ.Γρηγορέλης Αποστόλης (προπονητής σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη και εθνικός διαιτητής, κ. Ανδρέας Πανετσίδης (Πρωταθλητή Ευρώπης και προπονητή στη Βέροια και στην Βεργίνα.

Μετά το πέρας των εξετάσεων, οι προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια στον προπονητή και στους αθλητές για τις επιδόσεις τους, καθώς και για την ανοδική πορεία του Συλλόγου τα τελευταία 4 χρόνια με τις συνεχείς επιτυχίες του.

Κίτσος Αντώνης: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που με τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς των αθλητών μου, που μου εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους και είναι πάντα δίπλα μου, στα 4 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας και τους αθλητές μου, που για άλλη μια φορά με έκαναν υπερήφανο.»