25/04/2024

Με επιτυχία οι εξετάσεις στον Α.Σ Καράτε Πελλαίος

Γέμισαν και πάλι οι εγκαταστάσεις του Α.Σ Καράτε «Πελλαίος» από γονείς, αθλητές και προπονητές για τη διεξαγωγή των εξετάσεων ανώτερης ζώνης το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015.

Οι αθλητές για άλλη μια φορά επιβεβαίωσαν την ανοδική τους πορεία με τις επιδόσεις τους, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους και κάνοντας περήφανους τους γονείς και τον προπονητή τους.

Τις εξετάσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι: κ. Πανετσίδης Νίκος (Εξεταστής ΕΛ.Ο.Κ., προπονητής του Πανημαθιακού Α.Σ. Καράτε, Ευρωπαϊκός Διαιτητής και αντιπρόεδρος Διαιτησίας Ελλάδος), κα.Ρένα Χασιώτου ( προπονήτρια του Πανημαθιακού Α.Σ. στο Μακροχώρι και Διεθνής Διαιτητής), κ.Γρηγορέλης Αποστόλης (προπονητής σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη και εθνικός διαιτητής, κ.Ξανθόπουλος Χρήστος (προπονητής σε Πλατύ και Αλεξάνδρεια και εθνικός διαιτητής).

Το Δ.Σ και ο προπονητής, Αντώνης Κίτσος, τους ευχαριστούν που παρευρίσκονται πάντα στις δραστηριότητες του συλλόγου.Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ.Πανετσίδη Νίκο για την έμπρακτη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή του από την ίδρυση του «Πελλαίος» ως σήμερα.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή τους και πάντα επιτυχίες!