20/04/2024

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο φθινοπωρινό σεμινάριο στη Λάρισα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο φθινοπωρινό σεμινάριο στη Λάρισα στις 22 Οκτωβρίου στο κηποθέατρο Αλκαζάρ.Αναλυτικά το δελτίο του Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΛΑΡΙΣΑΣ :


«Θεσμός πλέον για την πόλη της Λάρισας το φθινοπωρινό σεμινάριο του Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΛΑΡΙΣΑΣ προσελκύει καταξιωμένους δασκάλους και έμπειρους αθλητές από άλλες πόλεις τις Ελλάδος με σκοπό την γνωριμία την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων μεταξύ των συλλόγων μελών της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai Καράτε.

Επίτιμος προσκεκλημένος στο 6ο φθινοπωρινό σεμινάριο ήταν ο Αρχηγός εκπρόσωπος της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai Καράτε Shihan Γιώργος Κοσμίδης ο οποίος δίδαξε καθ΄ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου ακούραστος και ασταμάτητος όπως κάνει πάντα σε όλα τα σεμινάρια , προπονήσεις της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai Καράτε.

 Στο 6ο φθινοπωρινό σεμινάριο συμμετείχαν σύλλογοι: από τον Βόλο η ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΒΟΛΟΥ με επικεφαλή τον Shihan Γιώργο Κοσμίδη , από τον Παλαμά Καρδίτσας η ομάδα των ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ ΠΑΛΑΜΑ με επικεφαλής τον Shihan Κώστα Γαλλιό και από την Λάρισα η ομάδα από τον διοργανωτή Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI KARATE ΛΑΡΙΣΑΣ με επικεφαλής τους Sensei Τζήρα Αθανάσιο και Sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο . Ευχαριστούμε τους Δασκάλους, τους αθλητές ,τους γονείς και φίλους που παρευρέθηκαν και για ακόμη μια χρονιά και στήριξαν την διοργάνωση αυτή».